Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Pirnarjeve novice

Sejem AMBIENT v znamenju vrhunskih rešitev za izjemno udobje bivanja
Sejmi & dogodki
Ljubljana, 8.11.2023 – Pirnar se na jesenskem sejmu Ambient predstavlja z rešitvami za vrhunsko udobje sodobnega bivanja. Vhodna vrata z izjemnimi vrednostmi zvočne in toplotne izolacije in pametnim odklepanjem ter osvetlitvijo, so navduševali letošnje obiskovalce.
Preberi več
Na 55. MOS-u bogat izbor vhodnih vrat in pergol
Sejmi & dogodki
Celje, 13.9.2023 – »Sejem bil je živ«, pravi znani pregovor, ki se je na letošnjem tradicionalnem sejmu vseh sejmov izkazal za še kako resničnega. Pirnarjevi prodajni svetovalci so z obiskovalci ustvarili zares prijetno vzdušje in živahno dogajanje na razstavnem prostoru je trajalo vse dni sejma.
Preberi več
Ekskluzivna predstavitev luksuznega vhoda VersusBronze na sejmu BAU v Münchnu
Sejmi & dogodki
München, 24. april 2023 – Pirnarjeva ekipa se je ponovno udeležila vodilnega mednarodnega sejma za gradbeništvo in arhitekturo BAU v Münchnu. Sejem so izkoristili za ekskluzivno predstavitev edinstvenega modela VersusBronze, ki je na voljo le v omejeni produkciji.
Preberi več
Na sejmu DOM Pirnar tudi z bioklimatskimi pergolami
Sejmi & dogodki
Ljubljana, 27. marec 2023 – Pirnar je na 61. sejmu Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer se je predstavilo več kot 100 razstavljavcev iz več kot 50 držav, predstavil aktualno ponudbo vhodnih vrat in bioklimatskih pergol.
Preberi več
Pirnar na “sejmu vseh sejmov” prejel zlato sejemsko priznanje
Sejmi & dogodki
Celje, 16. 9. 2022 – V sklopu 54. sejma obrti in podjetnosti MOS v Celju je Pirnar prejel najvišjo, zlato sejemsko priznanje za inovativno konstrukcijo CarbonCore. Napredno rešitev, ki postavlja trende v panogi, so tako po prestižni mednarodni nagradi German Innovation Award Winner kot izjemno prepoznali tudi na domačih tleh.
Preberi več
Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top