Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Pirnar na “sejmu vseh sejmov” prejel zlato sejemsko priznanje

Celje, 16. 9. 2022 – V sklopu 54. sejma obrti in podjetnosti MOS v Celju je Pirnar prejel najvišjo, zlato sejemsko priznanje za inovativno konstrukcijo CarbonCore. Napredno rešitev, ki postavlja trende v panogi, so tako po prestižni mednarodni nagradi German Innovation Award Winner kot izjemno prepoznali tudi na domačih tleh.

Pirnar prejel zlato sejemsko priznanje

MOS že vrsto let tradicionalno podeljuje bronasta, srebrna in zlata sejemska priznanja. Strokovna komisija, ki je ocenjevala prijavljene izdelke in rešitve, je kot glavne kriterije med drugim izpostavila tržno zanimivost izdelka in rešitve ter celostno podobo predstavitve.

CarbonCore je najtrdnejša karbonska konstrukcija na svetu, ki so jo razvili izključno za vhodna vrata in predstavlja srce vsakega Pirnarjevega modela. Je kombinacija kar dveh inovacij: ekstremno toge konstrukcije iz karbonskih vlaken in magnetnega tesnila Magnet WeatherSeal. V nemškem testnem laboratoriju Ift Rosenheim je prejela izjemno oznako vodotesnosti 9A, saj je ohranila popolno vodotesnost pri tlaku 600 Pa, kar ustreza hitrosti vetra 114 km/h. To je kar šestkrat višja obremenitev od tiste, ki jo zdržijo običajna vhodna vrata.

Foto: Arhiv MOS, Celjski sejem d.d.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top