Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Sejem AMBIENT v znamenju vrhunskih rešitev za izjemno udobje bivanja

Ljubljana, 8.11.2023 – Pirnar se na jesenskem sejmu Ambient predstavlja z rešitvami za vrhunsko udobje sodobnega bivanja. Vhodna vrata z izjemnimi vrednostmi zvočne in toplotne izolacije in pametnim odklepanjem ter osvetlitvijo, so navduševali letošnje obiskovalce.

Pirnar se predstavi na jesenskem sejmu Ambient

Poleg vhodnih vrat in inovativnih rešitev je bil letošnji velik poudarek na predstavitvi bioklimatskih pergol, s katerimi se podjetje v letu 2024 širi tudi na druge evropske trge. Pergole, ki zagotavljajo nadzorovano senčenje in popolno zaščito pred dežjem, so super izbira za različne velikosti teras ali stranski prostor. Pod njo lahko uživamo vse leto in v vseh vremenskih razmerah.

Obiskovalci iz leta v leto vedno bolj povprašujejo po pergolah, saj si želijo ustvariti optimalni prostor za preživljanje prostega časa zunaj,” je zanimanje na sejmu komentiral Pirnarjev prodajni svetovalec Luka Botter. 

“Najbolj jih zanima, kakšna je poleti temperaturna razlika, če stojite pod bioklimatsko pergolo ali pod neposrednim soncem. Veliko povpraševanje je tudi po dodatni osvetlitvi ponoči in ZIP senčilih,” še dodaja Botter.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top