Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Ekskluzivna predstavitev luksuznega vhoda VersusBronze na sejmu BAU v Münchnu

München, 24. april 2023 – Pirnarjeva ekipa se je ponovno udeležila vodilnega mednarodnega sejma za gradbeništvo in arhitekturo BAU v Münchnu. Sejem so izkoristili za ekskluzivno predstavitev edinstvenega modela VersusBronze, ki je na voljo le v omejeni produkciji.

Predstavitev luksuznega vhoda VersusBronze na sejmu BAU v Münchnu

Na sejmu, ki je po nekaj koronskih letih ponovno v razcvetu, so poleg vhoda VersusBronze predstavili še ostale največje Pirnarjeve mojstrovine in rešitve za udobje sodobnega bivanja: upravljane vhodnih vrat s Pirnarjevo mobilno aplikacijo in pametnim sistemom SecuroSmart ter SmartLux, vhodna vrata z inovativno konstrukcijo CarbonCore itd.

Luksuzni vhod VersusBronze v omejeni produkciji

Edinstvena luksuzna vhodna vrata VersusBronze so izjemna kombinacija mogočnega brona in elegantnega stekla. Navidezno nezdružljiva materiala v vsej svoji veličini ustvarjata neponovljiv unikat v omejeni produkciji. Vhod, ki je hkrati umetniško delo, sta skupaj zasnovala prvi mož podjetja Roman Pirnar in mednarodno uveljavljen umetnik Mik Simčič.

“Inovacije in želja po ustvarjanju mojstrovin so zapisane v Pirnarjev DNK. Ne želimo delati dobrih vhodov, ampak mojstrovine. Želimo premikati meje mogočega. To je naša vizija že od začetkov pred več kot 50 leti. Vhod je prvi vtis o hiši in lastniku, zato mora biti občudovanja vreden, brezhibno izdelan tehnološko-estetski biser,” pravi inovator, obrtnik, manager in podjetnik Roman Pirnar.

Razstavni prostor je v nekaj dneh obiskalo ogromno obstoječih poslovnih partnerjev iz celotne DACH regije, veliko pa je bilo tudi zanimanja potencialnih akterjev, zato se v Pirnarju že veselijo širitve poslovanja.

 

Več o VersusBronze si oglejte na: www.pirnar.si/versusbronze/

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top