Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

VersusBronze vrata in spremljajoči video prejemnika prestižne mednarodne nagrade German Design Award 2024

Berlin, 5.12.2023 – Vrata VersusBronze so prejemnica nagrade German Design Award Special Mention 2024, ki jo organizacija German Design Council podeljuje za izjemne oblikovalske dosežke. Gre za produkte, ki navdušujejo s posebnim pristopom in tako izstopajo iz konkurence.

VersusBronze prejemnik nagrade German Design Award 2024

VersusBronze so edinstvena vhodna vrata, ki jih navdihuje umetnost in privlačnost nasprotij. Elegantno črno steklo ponosno kljubuje mogočnemu odlitku iz brona. Navidezno nezdružljiva materiala v vsej svoji veličini ustvarjata neponovljiv unikat v omejeni produkciji. Vhod je plod sodelovanja Pirnarjevega lastnika Romana Pirnarja in mednarodno priznanega umetnika Mika Simčiča.

 

O nagradi German Design Award

Nemške nagrade na področju oblikovanja izdelkov, komunikacijskega oblikovanja in arhitekture za oblikovanje letno podeljuje organizacija German Design Council. Je ena najprestižnejših nagrad na področju oblikovanja v vseh panogah. Z njimi prepoznavajo ključne oblikovalske trende na različnih področjih, jih predstavljajo širši javnosti in nagrajujejo. 

V žiriji za nagrado German Design Awards 2024 je bilo zastopanih dvanajst narodnosti. Sestavljali so jo priznani strokovnjaki s področja industrijskega oblikovanja, izobraževanja, znanosti in oblikovalske stroke.

German Design Award Winner 2024

VersusBronze video

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top