Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Vrata z rekordnimi vrednostmi zvočne in toplotne izolacije

Ljubljana, 20.10.2022 – Ob vedno bolj nepredvidljivem vremenu sta dobra zvočna in predvsem toplotna izolacija izjemno pomembna dejavnika, ki vplivata na večjo kakovost našega bivanja. V Pirnarju so razvili vrhunske rešitve za zvočno in toplotno izolacijo z rekordnimi vrednosti. Namenjene so stanovanjskim hišam, ki se nahajajo v hrupnem okolju ali na območjih z velikim temperaturnimi nihanji.

Vrata Pirnar z rekordnimi vrednostmi izolacije

Vhodna vrata se velikokrat odpirajo v dnevni prostor, kjer poteka največ dnevnih aktivnosti. Zato je udobje v zaprtih prostorih še kako pomembno. Dobro izolirana vhodna vrata preprečujejo toplotne izgube v zimskem času, medtem ko poleti v prostorih ohranjajo prijeten hlad.

ThermoCore – izolacija z izjemnimi vrednostmi toplotne prehodnosti

V Pirnarju smo posebej za vhodna vrata razvili inovativno rešitev ThermoCore z rekordno nizkimi vrednostmi toplotne prehodnosti 0,59 W(m2K). Izredno tanki paneli iz steklenih nano vlaken v kombinaciji z drugimi izolativnimi materiali pripomorejo k manjši porabi energije in s tem k dodatnemu prihranku pri ogrevanju. Uhajanje toplote se v primerjavi z običajnimi vrati zniža za skoraj 20 %.

Odlično tesnjenje in zvočna izolacija

SupremeCore - izolacija za največ topline in miru

Vrhunska Pirnarjeva rešitev SupremeCore gre še korak dlje. Toplotna prehodnost 0,62 W/m2K v kombinaciji z izjemno zvočno izolacijo 42 db ustvarja masivna vrata z izjemno nepredušnostjo zvoka in najnižjim možnim uhajanjem toplote. Na račun dobre zvočne izolacije ne boste izgubili na toplotni prehodnosti.

SoundCore: Pustite hrup zunaj

Pirnar SoundCore je popolna rešitev na vhodnih vratih za vse, ki živite v glasnih, urbanih središčih in hrepenite po tišini in miru. V kombinaciji z izjemnim tesnjenjem in vratnim krilom, SoundCore za več kot 18-krat zmanjša zvočno obremenitev v bivalnih prostorih v primerjavi z na stežaj odprtimi vrati. S tem se bistveno zmanjša jakost zvoka, ki prehaja skozi vhodna vrata.

Odlično tesnjenje in zvočna izolacija

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top