Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Kako razmišljamo

Vsak med nami je mojster. Naj bo njegovo delo majhno ali veliko, to delo je pomembno, da na koncu nastane mojstrovina.


Smo družina.

Vsak, ki pride v družinsko podjetje Pirnar, postane član družine. V tej družini smo navajeni trdo delati. Imamo visoke cilje in teh ne moreš doseči, če vanje ne vložiš svojih rok, glave in srca. Želimo izboljšati svet, korak za korakom. Vsak dan želimo biti vsaj za milimeter boljši kot včeraj. A nikoli ne pozabljamo, da smo družina. Držimo skupaj, ustvarjamo skupaj, zmagujemo skupaj.


Smo brezkompromisni.

Česar se lotimo pri Pirnarju, izvedemo brezhibno. Podrobnostim posvečamo veliko pozornost, noben detajl ni nepomemben na poti do popolne celote. Če je treba, izberemo težjo pot, vendar vedno pridemo do cilja.


Smo drzni.

Vedno iščemo nove poti. Česar še nimamo, izumimo. Kar nam manjka, izdelamo. Hote in z užitkom stopamo po neuhojenih poteh inovacij, ker z njimi vedno prehitimo tekmece.


Ne verjamemo v nemogoče.

Rešitev je vedno našel človek, ki ni verjel v "nemogoče". Nekdo, ki se ni podrejal omejitvam. Tisti, ki se ni zmenil za to, da se česa "ne da narediti". Upornik, ki ni maral pravil. Ta, ki je silil, kamor drugi niso hoteli – ali pa se jim ni ljubilo. Toda vedel je, česar mnogi ne vedo: Če verjameš, da ni mogoče, imaš prav. Če verjameš, da je mogoče, imaš tudi prav. Samo slednji najdejo rešitev.


Delo je končano, ko ga ni mogoče izboljšati.

Kdor hoče doseči odličnost, mora stremeti k popolnosti. Ni velikega ali malega opravila, vsa so enakovredna in pomembna za popolno celoto. Le z vztrajanjem na poti popolnosti smo lahko danes boljši, kot smo bili včeraj, in jutri še za milimeter boljši. Izdelek je končan, ko ga bolje ni več mogoče narediti. Ko lahko stopim korak nazaj in ga občudujem.

Pirnar po svetu Kontakt

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...