Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Inovacije in nagrade

Kakšna so prestižna vrata prihodnosti?

Iskanje odgovora na to vprašanje je tisto, kar nas žene pri Pirnarju. Razvili smo prva brezdotična in popolnoma samodejna vhodna vrata za pasivne hiše na svetu. Prvi smo zasnovali vrata s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom. Prvi smo zasnovali povsem raven vhod in prvi serijsko izdelali aluminijasta vhodna vrata izjemnih dimenzij in najboljše toplotne izolativnosti.


Najnovejša inovacija: Pirnar Theatrica

Vhodna stena Pirnar Theatrica so prva brezdotična in popolnoma samodejna masivna hišna vhodna vrata, primerna za pasivne in nizkoenergijske hiše. Theatrica je vhodna stena, ki se popolnoma samodejno in brez dotika odpre in zapre samo lastniku. Dovolj je le, da jo pogledamo. Sistem za prepoznavanje obraza nas prepozna, nato pa nežno odpre in za nami zapre vrata. Zato Theatrica nima potezala in daje vtis stene. Ta je lahko poljubno površinsko obdelana - v lesu, kamnu, steklu ali aluminiju. Sama vgradnja je izjemno preprosta. Theatrica bo v redni prodaji konec leta 2019.

Pirnar Theatrica


Pirnar OneTouch

Pirnar OneTouch so prva vhodna vrata na svetu s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom. Ko skriti čitalnik prstnih odtisov prepozna lastnika, se elegantno in samodejno izvleče potezalo, ki razsvetli svojo okolico, vrata pa se odklenejo. Nekaj sekund po zapiranju se vrata samodejno spremenijo nazaj v prečiščeno ploskev brez potezala, kar ne-lastnikom onemogoča kakršno koli manipulacijo z vhodom. Zato ga imenujejo "najbolj osebni vhod na svetu".

Pirnar OneTouch


Prestižne nagrade za inovacije in oblikovanje

Najboljši vhodi Pirnar so že vrsto let prejemniki prestižnih mednarodnih nagrad, med drugimi German Design Award Winner in Red Dot, za izjemne in pionirske dosežke na področju oblikovanja iz vsega sveta.

GIA 2019 Winner   GDA 2019 Winner   GDA 2019 Special   GDA 2017 Winner   GDA 2017 Special

Red Dot Award 2019   Architizer A+ Awards finalist 2017


Kakšni so najnovejši modeli vhodov Pirnar?

Izberite kolekcijoIzkušnja v salonu

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...