Preskoči na vsebino
080 74 47

Inovacije in nagrade


Kakšna so prestižna vrata prihodnosti?

Iskanje odgovora na to vprašanje je tisto, kar nas žene pri Pirnarju. Tako smo razvili prva vhodna vrata z večnivojsko zasnovo vratnega krila. Prvi smo zasnovali povsem raven vhod, kjer so vsi elementi v isti ravnini. Prvi smo serijsko izdelali aluminijasta vhodna vrata izjemnih dimenzij in najboljše toplotne izolativnosti.


Najnovejša inovacija: Pirnar Theatrica

Vhodna stena Pirnar Theatrica so prva brezdotična in popolnoma samodejna masivna hišna vhodna vrata, primerna za pasivne in nizkoenergijske hiše. Theatrica je vhodna stena, ki se popolnoma samodejno in brez dotika odpre in zapre samo lastniku. Dovolj je le, da jo pogledamo. Sistem za prepoznavanje obraza nas prepozna, nato pa nežno odpre in za nami zapre vrata. Zato Theatrica nima potezala in daje vtis stene. Ta je lahko poljubno površinsko obdelana - v lesu, kamnu, steklu ali aluminiju. Sama vgradnja je izjemno preprosta. Theatrica bo v redni prodaji konec leta 2019.


Pirnar OneTouch

Pirnar OneTouch so prva vhodna vrata na svetu s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom. Ko skriti čitalnik prstnih odtisov prepozna lastnika, se elegantno in samodejno izvleče potezalo, ki razsvetli svojo okolico, vrata pa se odklenejo. Nekaj sekund po zapiranju se vrata samodejno spremenijo nazaj v prečiščeno ploskev brez potezala, kar ne-lastnikom onemogoča kakršno koli manipulacijo z vhodom. Zato ga imenujejo "najbolj osebni vhod na svetu".


German Design Award Winner 2017

Prestižna vrata Pirnar so dobitnik prestižne nagrade German Design Award Winner 2017. Nagrado podeljuje German Design Council, ki je že 60 let eden vodilnih strokovnih centrov za oblikovanje na svetu. Nagrada se podeljuje le za izjemne in pionirske dosežke na področju oblikovanja iz vsega sveta. Pirnarjevi vhodi so prejemniki še dveh nagrad iste institucije, German Design Award Special Mention za leti 2017 in 2015, in drugih nagrad.

GDA 2019 Winner   GDA 2019 Special   GDA 2017 Winner   GDA 2017 Special mention   GDA 2015 Special mention   Architizer A+ Awards Architizer A+ finalist 2016 Architizer A+ finalist 2017


Kakšni so najnovejši modeli vhodov Pirnar?

Izberite kolekcijoIzkušnja v salonu

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...