Preskoči na vsebino
080 74 47

Inovacije in nagrade

Kako so videti vrata prihodnosti? Je pri vhodnih vratih mogoče odkriti karkoli revolucionarnega? Prav to je tisto, kar nas žene pri Pirnarju.

Pri Pirnarju smo prvi razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila. Prvi smo zasnovali povsem raven vhod, kjer so vsi elementi v isti ravnini. Prvi smo serijsko izdelali aluminijasti vhod izjemnih dimenzij, do 300 cm višine in 130 cm širine. Prvi smo navdušili trg z doslej nedosegljivim količnikom toplotne prevodnosti za aluminijasta vrata: 0,54 W/m2K.


Najnovejša inovacija: Pirnar OneTouch

Pirnar OneTouch je prvi in edini vhod na svetu s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom. Ko skriti čitalnik prstnih odtisov prepozna lastnika, se elegantno in samodejno izvleče potezalo, ki razsvetli svojo okolico, vrata pa se odklenejo. Nekaj sekund po zapiranju se vrata samodejno spremenijo nazaj v prečiščeno ploskev brez potezala, kar ne-lastnikom onemogoča kakršnokoli manipulacijo z vhodom. Zato ga imenujejo "najbolj oseben vhod na svetu".


German Design Award Winner 2017

Pirnar OneTouch je dobitnik prestižne nagrade German Design Award Winner 2017. Nagrado podeljuje German Design Council, ki je že 60 let eden vodilnih strokovnih centrov za oblikovanje na svetu. Nagrada se podeljuje le za izjemne in pionirske dosežke na področju oblikovanja iz vsega sveta. Pirnarjevi vhodi so prejemniki še dveh nagrad iste institucije, German Design Award Special Mention za leti 2017 in 2015, in drugih nagrad.

GDA 2017 Winner GDA 2017 Special mention GDA 2015 Special mention DOS A+Award DOS


Kako so videti najnovejši modeli Pirnarjevih vhodov?

Izberite modelIzkušnja v salonu

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...