Preskoči na vsebino
080 74 47

Zgodovina in tradicija

Leta 1968 je nastala družinska rokodelska delavnica Pirnar. Danes je PIRNAR vodilni evropski inovator na področju hišnih vhodov.

Nekoč je bila družina majhna. Leta 1968 je bila to le mala rokodelska delavnica, kjer je Roman Pirnar nabiral znanja pri očetu in kasneje, leta 1991, prevzel posel.

Danes smo hitro rastoče družinsko podjetje s skoraj 200 zaposlenimi in razvito prodajno mrežo po vsej Evropi. Vhodi PIRNAR so eni najbolj občudovanih in brezkompromisno izdelanih vhodov na trgu.


Zgodovina podjetja Pirnar je zgodba o inovacijah.

"Ne želimo delati dobrih vhodov, ampak mojstrovine", razmišlja direktor podjetja Roman Pirnar. "Želimo premikati meje možnega. Vhod je prvi vtis o hiši in lastniku, zato želimo, da je občudovanja vreden, čudovit in brezhibno izdelan tehnološki biser."

V preteklih letih nam je uspelo narediti najbolje izolirana aluminijasta vrata na svetu in v serijski proizvodnji uresničiti množico tehničnih in oblikovnih inovacij, za katere redno prejemamo nagrade.


Naš način razmišljanja je ujet v grbu.

Naš grb je simbol naše tradicije in drznosti. Konj je simbol neukrotljive drznosti in inovativnosti. Krila so simbol ustvarjalnosti in navdiha, z njimi lahko poleti v nebo. Ščit je simbol dolgoletne tradicije in družine. Rek ali moto na vrhu predstavlja naše vodilo, navdih in filozofijo družine Pirnar: Čudovito. Drzno. Brez kompromisov.


Kako naprej?

Prihodnost ni nejasna megla – tu je, pred nami. Treba jo je le razkriti, z nje odluščiti odvečni material sedanjosti.

Izkušnja v salonu

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...