Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Rokodelska tradicija

Začelo se je kot družinska obrt.

Družina Pirnar je leta 1968 ustanovila svojo obrtno delavnico. Danes je podjetje Pirnar vodilni evropski inovator na področju vhodnih vrat. Smo hitro rastoče družinsko podjetje z 200 zaposlenimi in razvito prodajno mrežo po vsem svetu. Prestižna vhodna vrata PIRNAR so med najbolj občudovanimi in brezkompromisno izdelanimi na trgu.


Nadaljuje se kot zgodba o inovacijah.

"Ne želimo delati dobrih vhodov, ampak mojstrovine", razmišlja direktor podjetja Roman Pirnar. "Želimo premikati meje možnega. Vhod je prvi vtis o hiši in lastniku, zato želimo, da je občudovanja vreden, čudovit in brezhibno izdelan tehnološki biser."

V preteklih letih nam je uspelo zasnovati in v serijski proizvodnji uresničiti množico svetovnih tehničnih in oblikovnih inovacij, za katere redno prejemamo nagrade. A ker vemo, da stroji ne zmorejo vsega, vrata še vedno ročno dodelajo in sestavijo stari izkušeni mojstri. Kot na začetku.


Nič ni nemogoče. Vse je pomembno.

Podrobnostim posvečamo veliko pozornost, noben detajl vhodnih vrat ni nepomemben na poti do popolne celote. Če je treba, izberemo težjo pot. Česar še nimamo, izumimo. Hote in z užitkom stopamo po neuhojenih poteh inovacij, ker z njimi vedno prehitimo tekmece.

Pri Pirnarju je pomembno vse – zunaj in znotraj, vidno in nevidno, otipljivo ali neotipljivo. Odličnosti ne sestavlja le zunanji videz, ampak vsak vijak, vsak vzvod, vsako steklo, vsak var, vsak gib in vsaka beseda. Le tako je končni rezultat – občudovanje.


Vse to simbolizira naš grb.

Konj je simbol neukrotljive drznosti in inovativnosti. Krila so simbol ustvarjalnosti in navdiha. Ščit je simbol dolgoletne tradicije in družine. Rek ali moto na vrhu predstavlja naše vodilo, navdih in filozofijo družine Pirnar: Čudovito. Drzno. Brez kompromisov.


Kako naprej?

Prihodnost je tu pred nami. Oglejte si jo v najboljših modelih prestižnih vhodnih vrat.

Izberite kolekcijo

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...