Preskoči na vsebino
08 205 12 10

5 preprostih nasvetov za hitro osvežitev doma

Se vam zdi vaša hiša hladna? Bi ji radi vdahnili nekaj življenja in ne veste čisto točno, kako se tega lotiti? Pripravili smo nekaj preprostih nasvetov, ki vam bodo zagotovo v navdih!

5 preprostih nasvetov za hitro osvežitev doma | Pirnar

Se vam zdi vaša hiša hladna? Bi ji radi vdahnili nekaj življenja in ne veste čisto točno, kako se tega lotiti? Pripravili smo nekaj preprostih nasvetov, ki vam bodo zagotovo v navdih!

1. Hitra prenova kuhinje

Zastareli predali in ročaji lahko kuhinjo postarajo pred njenim časom. Privoščite ji spremembo, ne da bi predelali omare, tako da preprosto zamenjate ročaje in uživate v posodobljenem videzu.

Bela barva omaric naredi kuhinjo svetlo in prostorno, lahko pa je videti tudi nezanimivo in dolgočasno. Preklopite na temne tone, ki lahko v kuhinjo prinesejo posebno toplino. Nevtralni odtenki so vedno dobra izbira. V kombinaciji z barvnim hladilnikom prispevajo h kreativnemu videzu prostora.

Prenova kuhinje nam lahko vzbudi željo po živih in drznih barvah. Če želite uporabiti kričečo barvo, brez strahu razstavite svoje pisane male gospodinjske aparate, ki bodo zaživeli in podarili vaši kuhinji poseben značaj.

2. Sprememba namembnosti podstrešja

Podstrešja so izziv za vsakega notranjega oblikovalca, hkrati pa nam ponujajo veliko možnosti za izražanje in pridobitev dodatnega prostora.

Potrebujete prostor za domačo pisarno? Ustvarite dinamično sobo pod nagnjenim stropom svojega podstrešja, ki vam daje določeno neodvisnost in vam omogoča, da imate svoj mir in prostor.

Spremenite ga v spalnico. Mehke sive stene v kombinaciji z ambientalno osvetlitvijo vam bodo zagotovile sproščen in miren spanec.

Lahko postane tudi otroško igrišče. Namestite nekaj blazin, mehko preprogo in prepleskajte stene v žive barve, v katerih bodo otroci uživali.

3. Sprememba kleti v domačo oazo

Nedokončana klet je kot nepopisan list, ki nam ponuja neskončne možnosti.

Potrebujete telovadnico? Večina nedokončanih kleti ima betonska tla. Postavite preprogo iz pene in nekaj fitnes opreme ter uživajte v domači telovadnici brez članarine.

Zgradite si delavnico. Vsak mojster potrebuje prostor za ustvarjanje. Kje je boljše mesto kot v kleti?

Ustvarite si umetniški studio. Odlična stvar pri nedokončanem kletnem prostoru je, da vam ni treba paziti na čistočo ali red. Če se barve razlijejo po tleh, bodo le dodale čar vaši dolgočasni kleti.

4. Osvežitev ali nadgradnja vhodnih vrat

Seveda pa se ni treba omejiti le na prenovo hiše ali stanovanja. Tudi vaša vhodna vrata si zaslužijo osvežitev, bodisi z barvo, dodatki ali različnimi stekli, ki jih lahko združite in si pri tem zagotovite neomejene možnosti kombinacij.

Mnogi mislijo, da bodo trendovski ali drugačni, če izberejo posebno barvo, vendar ima to lahko nasproten učinek. Po mnenju oblikovalke Monique Tollgard obstajata dve vrsti vhodnih vrat: drzna in previdna. Previdna vhodna vrata niso kričeča, ampak so kot tihi vratar v zelo dobri obleki, medtem ko drzna vrata pri vašem obiskovalcu vzbudijo takojšnja čustva.

Pri tem vam lahko pomagamo tudi pri PIRNARJU. Če menite, da vaš vhod potrebuje osvežitev, si oglejte naše najprestižnejše kolekcije ali obiščite naš salon v Ljubljani ali Mariboru. Naši zvesti svetovalci so vam vedno na voljo.


dom obnova dekoracija


Katalogi

Prenesite si kataloge najnovejših in inovativnih vhodov Pirnar. Preglejte jih z najbližjimi ali pa jim jih pošljite po e-pošti.

S prenosom katalogov soglašam, da družba Pirnar d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen trženja storitev, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov Pirnar d.o.o., Bravničarjeva 20, 1000 Ljubljana. Več

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...