Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Ideje za osupljiv vhod v hišo

Prvi vtis je v življenju zelo pomemben in samo eno priložnost imamo za dober prvi vtis.

Pravi material in dizajn vrat za čudovit dom | PIRNAR

Veličasten vtis na vaše obiskovalce lahko naredijo skrbno izbran, osupljivo izdelan vhod v hišo po meri. Sodobna, tehnološko napredna in skrbno ročno izdelana vhodna vrata so naložba, ki se bo obrestovala še desetletja. Poleg tega, da bo vrhunsko izdelan vhod poudaril eleganco in slog vašega doma, predstavljal vašo individualnost in zvišal splošno vrednost vašega doma, vam bo nudil tudi varnost in udobje, ki si ga želite. V nadaljevanju najdete nekaj idej, kako vhod v hišo spremeniti v nepozabno mojstrovino.

Izberite osupljiv dizajn vrat

Med iskanjem idej za svoja nova vhodna vrata po naročilu boste zagotovo naleteli na številne primere dobrih dizajnov. Pobrskajte med največkrat nagrajenimi dizajni vhodnih vrat, da si boste lažje ustvarili predstavo o tem, kaj vam je všeč. A naj vas tuje ideje ne zavedejo preveč. Vaš vhod v hišo je vaša osebna izkaznica, zato naj se to odraža tudi v edinstvenem dizanju, narejenem po vaši meri. Izberite slog, ki vam ustreza – bodisi sodoben in visokotehnološki ali pa tradicionalen – in ga prilagodite svojim željam ter mu dodajte osebni pečat z izbiro barve vhodnih vrat, površinske obdelave in podrobnosti, kot so obsvetloba, razsvetljava, potezalo in podobno.

Izberite pravi material za svoja vrata po meri

Pri izbiri materiala, ki bo poudaril lepoto vašega doma, upoštevajte tako slog svojega doma (tradicionalen ali sodoben) kot tudi osebne želje. Vam je bolj všeč brezkompromisna trdnost in eleganca aluminija ali toplina in tekstura lesa? Morda kombinacija obojega? Si želite, da vaša vrata dajejo vtis trdne stene, ki nudi maksimalno varnost ali elegantno razsvetli vaš dom z uporabo steklenih obsvetlob? Z do štirikratno zasteklitvijo so vam na voljo neskončne možnosti igre vzorcev in tekstur, s pomočjo katerih boste občutili navdušenje vselej, ko boste stopili skozi vrata.

Kakšna je elegantna in stilsko dovršena barva vrat?

Pri izbiri barve vhodnih vrat naj vam bodo pomembnejši slog in barva vašega doma ter osebne želje kot pa trenutni trendi. Trendi so minljivi in izbiro drzne barve zgolj zaradi trenutnih trendov lahko kasneje obžalujete. Z barvo vhodnih vrat boste živeli še desetletja, zato izberite eno od klasičnih barv, ki so brezčasne, kot so na primer črna, bela, kovinsko modra, siva, rjava in katerakoli naravna barva lesa, ki vam je všeč in se poda k vašemu domu.

Ideje za maksimalno funkcionalnost vašega vhoda

Izjemnega dizajna ne odlikuje le dovršen videz, temveč tudi izjemna funkcionalnost in inovacije, ki olajšajo vsakodnevno uporabo in ob tem omogočijo maksimalno udobje. Ste naveličani nenehnega iskanja ključev? Izberite sodobno ključavnico z zaznavanjem prstnega odtisa, ki vam bo olajšala vsakodnevno vstopanje v dom in obenem zagotovila najvišjo možno raven varnosti. K tej prispevajo tudi elegantno skriti ročaji in skriti bralnik prstnih odtisov. Če se odločite za vgrajeno LED-osvetlitev, boste lahko uživali v čarobni razsvetljavi, ki bo pritegnila pozornost, obenem pa boste imeli večji občutek varnosti in udobja pri vstopanju ponoči. Razmislite tudi o energetski učinkovitosti – nova, zelo kakovostna vrata nudijo tako visoko raven energetske učinkovitosti, da se vaša prvotna naložba v obliki prihrankov pri energiji lahko povrne že v nekaj letih. Pomembnosti tega se še posebej zavedamo v zadnjih letih, ko postajajo vremenske razmere vse bolj nepredvidljive, ekstremne in neizprosne.

Zakaj se resnično splača izbrati ročno izdelana vrata za vaš dom?

Prestižna vhodna vrata bodo povečala vrednost vaše nepremičnine, vendar pa je resnična dodana vrednost v občudovanju, ki jih boste deležni vselej, ko boste vi ali vaši obiskovalci vstopali skozi svoj sanjski vhod. Naj vas Pirnarjeve vrhunske kreacije navdihnejo pri izbiri osupljivih vhodnih vrat, narejenih po meri!

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

dom
Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top