Preskoči na vsebino
080 74 47

Pirnar za arhitekte

Zgradite občudovanje.

Vaš in naš cilj je preprost: Sprožati občudovanje z vsem, kar počnemo. Naredimo to skupaj. Vse pri Pirnarju je podrejeno ustvarjanju občudovanja. Zato vas lahko podpremo z najbolj inovativnimi, mednarodno nagrajenimi, estetsko dovršenimi in brezkompromisno izdelanimi vhodnimi vrati, kar jih najdete na evropskem trgu.

GDA 2017 Winner GDA 2017 Special mention GDA 2015 Special mention DOS A+Award DOS

Ustvarjajte brez ovir.

Prestižna vhodna vrata Pirnar so vrhunski prvi vtis objekta, v vaših rokah pa lahko postanejo navdušujoči portali izjemnih dimenzij. Za brezhibno sodelovanje vam bomo dodelili osebnega skrbnika, ki vam bo na voljo za vse tehnične in prodajne informacije. Naš cilj je vaše popolno zadovoljstvo in maksimalno občudovanje vašega naročnika.

Povpraševanje


Galerija

  • Marchegg, Austria
  • St. Holon, Israel
  • St. Holon, Israel

Prejmite datoteke za načrte.

Če potrebujete datoteke za načrte za serijska vrata, za vrata po posebnih zahtevah ali pomoč pri rešitvah po meri, nam pišite ali nas pokličite na telefonsko številko +386 1 777 39 38. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali najti najbolj optimalno rešitev in vam poslali ustrezne načrte.


Sprostite svojo ustvarjalnost

Pišite nam na archi@pirnar.si ali
nas pokličite na +386 1 777 39 38.


Če delate za zahtevne stranke, ki si želijo edinstvenih rešitev in najboljšega, kar trg ponuja, potem nam zaupajte svoje želje:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...