Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Arhitekti, spoznajte popolna zunanja vrata za naslednji projekt!

Če načrtujete tradicionalno družinsko hišo ali poslovno zgradbo, boste pri podjetju Pirnar našli prava vhodna vrata.

Arhitekti, že poznate naša vhodna vrata? | Pirnar

Dobrodošli pri Pirnarju! Če ste v nenehnem iskanju najboljših rešitev za svoje stranke zavili na našo spletno stran, si lahko oddahnete. Pri nas boste našli vse in še več, kar si želite od vhodnih vrat. Ker vemo, da si ljudje želijo različnih stvari, imajo včasih neobičajne zahteve ter znajo presenetiti z nenavadnimi idejami, se trudimo biti najboljši pri ustvarjanju vhodnih vrat. Prepričani smo, da bomo za vsako vašo arhitekturno mojstrovino ustvarili pravi vhod. Preberite, kaj vse znamo. Za vas pa lahko ustvarimo še mnogo več.

Profili

Vrhunska in najboljša vhodna vrata se začnejo z vrhunskimi profili. Podjetje Pirnar sodeluje z nemškim partnerjem, podjetjem Schüco, ki razvija in prodaja sistemske rešitve za okna, vrata, fasade, drsna vrata, varnost in senčenje, ki so namenjene individualnim in komercialnim gradnjam. Njihovi profili iz različnih materialov nam dajejo možnost, da oblikujemo izjemna vhodna vrata.

Aluminij

Aluminijasti profili so osnova za stabilna, protivlomna vrata različnih dimenzij, ki jih je mogoče kombinirati z drugimi materiali in barvati v najbolj različne barve. Taka vrata so najbolj primerna za vgradnjo pametnih tehnologij, kot je priljubljeni čitalec prstnih odtisov.

PVC-U

Ti profili vratom dajejo zelo dolgo življenjsko dobo in najboljšo toplotno izloativnost. Primerni so za novogradnje in za projekte obnove hiš.

Jeklo

Najrobustnejše profile uporabljamo za izdelavo popolnoma novih oblik. Profili so tanki in vitki, hkrati pa zdržijo izjemne obremenitve. Na njih temeljijo naša vrata večjih dimenzij, prav tako pa lahko izdelamo vhod povsem po vaših zamislih.

Materiali

Ne glede na to, ali iščete vrata za bolj tradicionalno gradnjo ali pa za nekaj bolj drznega in avantgardnega, boste prava vrata našli pri nas. Les in aluminij imata pri nas največ pozornosti, oba pa lahko kombiniramo med seboj in jima dodajamo še druge materiale

Les

Ni ga čez naravno toplino in lepoto lesa. Iz njega je mogoče oblikovati klasična vhodna vrata ali pa povsem sodobna moderna vrata. Če iščete nekaj naravnega, povezanega s tradicijo, pa vendarle tehnološko naprednega, potem ste na pravem mestu. Pri oblikah in barvah lesa smo nekoliko bolj konzervativni, saj si želimo ohraniti njegovo naravno lepoto.

Aluminij

Za razliko od lesa nam daje aluminij veliko več možnosti oblikovanja. Tukaj praktično ni omejitev glede oblik in barv, kar pomeni, da lahko izdelamo vrata za čisto vsak objekt, ki ste si ga zamislili- pa naj gre za manjšo družinsko hišo ali velikanski poslovni objekt.

Karbon

S tem neuničljivim sodobnim materialom lahko ojačamo vse oblike vrat. Tako lahko računate na vhod, ki se ga ne bi sramovala nobena utrdba.

Detajli

Steklo in kristal

Na voljo so prosojna in satinasta stekla, stekla z vzorci, vitraži in tehnološko dovršena barvna stekla s kovinskim sijajem. Ta so namenjena obsvetlobam.

Potezala

Pirnarjeva vrata se lahko pohvalijo z oblikovno dovršenimi ročaji z osvetlitvijo, kristalnimi dodatki ali z vašim imenom, ki se razsvetli, ko jih odklenete. Vrhunec inovativnosti pa vidite v sistemu OneTouch, kjer ob odklepanju iz navidezno ravne površine vrat izstopi skrito potezalo in se tja tudi vrne, ko se vrata zaprejo.

Osvetlitev

Naši vhodi ponujajo veliko možnosti nežne osvetlitve, ki ima praktično in estetsko funkcijo.

Slogi

Kakšen slog vrat iščete? Izberite model vrat, ki bo v vas vedno znova vzbudil val navdušenja. Naša ročno izdelana vhodna vrata so po zaslugi prvovrstne oblike in pametne tehnologije oboževana po vsem svetu. Naša vhodna vrata smo zato razporedili v kolekcije, ki imajo vsaka zase svoj posebni slog. Ste pripravljeni, da izberete svojega zmagovalca?

Classico

Nekoliko bolj aristokratsko oblikovane vhode zaznamujejo strogi okvirji, rombi, filigranski okraski, vitraži in zlati detajli. V enojni ali dvojni izvedbi so to vrata, ki dajejo vtis, da stojite pred razkošno vilo ali graščino.

Premium

V njej najdete enojna ali dvojna vrata v aluminijasti ali leseni izvedbi, ki s svojimi barvami, vzorci in teksturami dajejo vtis, da stojite pred oazo miru. Čiste linije ter premišljen izbor materialov in dodatkov sestavljajo vhodna vrata umirjenega sloga.

Pure

So vhodi, ki jih družijo ravne linije, enovite površine in subtilna osvetlitev, s čimer izražajo resnost in zadržanost. Minimalistično oblikovanje teh vrat navdušuje s svojo preprostostjo.

OneTouch

Za vse, ki živite za moderno tehnologijo, je prava izbira kolekcija vrat OneTouch. Gre za nagrajen inovativen sistem vrat z nevidnim potezalom, ki ga lahko uporablja le lastnik. Ko ga čitalnik prstnih odtisov prepozna, se potezalo elegantno in samodejno izvleče, vrata pa se odklenejo. Čez čas potezalo ponovno potone v površino vrat, ki se zaklenejo.

Multilevel

Elegantne, a pogumne kombinacije različnih barv jekla, stekla in potezal, dajejo vašemu vhodu dih jemajoč učinek. To so vrata za ljudi, ki se radi pokažejo s svojim posebnim okusom. Vsa vrata v tej kolekciji so aluminijasta, zato najbolj ustrezajo sodobni arhitekturi.

Velikosti

Zaradi široke izbire profilov in materialov za vratna krila vam lahko ponudimo vrata enojne ali dvojne velikosti. Oboja lahko nadgradimo z obsvetlobami in nadsvetlobami, kar jih optično še poveča. Za poslovne prostore, vile, graščine ali izjemne moderne hiše z visokimi stropi in ogromnimi prostori pa lahko izbrane vhode izdelamo v varianti Grande, ki je bistveno večja od klasičnih dimenzij. Namesto klasičnih enojnih ali dvojnih tečajnih vrat si lahko omislite tudi vrtljiva.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top