Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Detajli vhodnih vrat, v katere se boste zaljubili

Čeprav se zdi, da so si vhodna vrata med seboj zelo podobna, v resnici niso. Pirnarjeva vrata odlikujejo prefinjeni detajli, ki se močno razlikujejo od drugih. Ko jih boste videli, boste vedeli, zakaj.

Detajli vhodnih vrat, v katere se boste zaljubili | Pirnar

Morda se vam zdi, da so si vhodna vrata različnih proizvajalcev precej podobna. Morda od daleč in na prvi pogled, toda vhodna vrata Pirnar so nekaj povsem drugačnega od česarkoli, kar boste našli na trgu. To boste opazili, ko boste stopili bliže. Pogosto je namreč bistvo nekoliko skrito in namenjeno le izbranim očem. Naša vhodna vrata se ponašajo z natančnimi detajli, v katere se boste nedvomno zaljubili.

Tekstura materiala

Vhodna vrata Pirnar so ročno izdelana iz izbranih materialov. Najprej je tu tradicionalen, topel les. Smreka ponuja svetle odtenke s temnejšimi črtami, s katerimi so vsaka vrata povsem unikatna. Macesen po drugi strani ponuja gosto strukturo lesa in se ponaša z rdečkastimi toni, ki dajejo vtis razkošja. Hrast pa simbolizira trdnost ter s svojo široko paleto barv in vzorcev pričara veličastnost. Dotakniti se lesa je posebna izkušnja, saj v čudovitem izdelku začutimo moč narave in trdoživost, s katero se je drevo upiralo ujmam, da je lahko postalo tako čudoviti izdelek.

Aluminijasta vhodna vrata na drugi strani ponujajo povsem drugačno izkušnjo. Na njih je najprej opazna barva, saj pri njihovem oblikovanju ni nobenih ovir. Ko pa stopite bliže, pa opazite še, da so površine oblikovane z različnimi reliefi in prečnimi utori ter da se vsi elementi med seboj brezšivno dopolnjujejo, kot bi bili že od nekdaj eno.

Steklo in kristal

Ne glede na to, ali si želite lesena ali aluminijasta vhodna vrata, lahko pričakujete osupljive steklene in kristalne detajle. Za steklene površine, nadsvetlobe in obsvetlobe lahko izbirate med prozornim, belim, sivim, rjavim steklom. To ima lahko različne teksture in vzorce in motive. Za ljubitelje tradicionalnega mojstrstva imamo na voljo vitraže. Ti izkazujejo naš posebni okus za detajle ter spoštovanje stoletne tradicije. Tu pa se izbira seveda ne konča. Posebno obdelana barvna stekla v odtenkih bele, sive, rjave in črne predstavljajo osupljive moderne dodatke k vhodnim vratom.

Izjemna spretnost izdelave stekla se kaže tudi v kristalu. Na potezalih vas lahko presenetijo umetelno oblikovani kristalni dodatki, ki so lahko tudi osvetljeni. Nič ne more bolj poudariti drugačnosti vaših vhodnih vrat kakor igra svetlobe v natančno izbrušenem kosu kristala.

Osvetlitev

Ko se dan konča, vas pred vhodom pričakuje predstava, ki vam jo pripravljajo osvetljena kovinska in kristalna potezala, nežna svetloba na pragu in prefinjeni svetlobni poudarki. Noč je čas, ko vaša vhodna vrata zablestijo v povsem drugačni podobi in vas vabijo v topel objem doma. Poleg estetske je treba na tem mestu poudariti še praktično vrednost osvetlitve: vhod je z njo bolj varen, vi pa z lahko udobno poiščete ključe, telefon ali druge osebne predmete.

Napisi

Svojo edinstvenost lahko pokažete z lastnim imenom na vhodnih vratih. Na potezalu je lahko namreč vaš priimek, s čimer ponosno poveste kdo je srečni lastnih tako čudovitih vrat. Prav tako pa so Pirnarjeva vrata opremljena s ploščico s krilatim konjem, na kateri piše, da so ta vhodna vrata ročno izdelana prav za vašo družino. Tako boste vedno vedeli, da smo med izdelavo mislili na vas in na to, da bodo vaša vhodna vrata predstavljala vse, kar ste dosegli. Hkrati pa smo poskrbeli, da vam bodo v življenje prinesla prestiž, lepoto, toplino in varnost.

Skrivna potezala

Klasične kljuke na vratih so zamenjala moderna in dovršeno oblikovana potezala. Prav posebna pa so Pirnarjeva skrivna potezala. Ta se povsem zlijejo s površino vratnega krila in se pojavijo šele, ko prepoznajo lastnika. Ko skozi vrata vstopite, se potezalo spet potopi nazaj v površino, vrata pa se samodejno zaprejo. Poleg posebnega dogodka, ki vam ga tako potezalo pričara vsakič, ko stojite pred svojimi vrati, gre za dodaten element varnosti, ki ga lahko dodamo že tako izjemno varnim vhodnim vratom.

Tehnološki biseri

Če sta ključ in ključavnica tisočletja veljala za simbol varnosti, je zdaj čas za novo obdobje. Pirnarjeva vhodna vrata za varnost poskrbijo s čitalcem prstnih odtisov. Ta se skriva ob potezalih ali v njih in omogoča odklepanje le s prstnim odtisom. Tak način je zelo priročen, saj lahko končno nehate iskati in pozabljati svoje ključe. V bazo podatkov prstnih odtisov shranite odtise vseh, ki smejo vstopiti in tako poskrbite za celo svojo družino. Varnost je zagotovljena, saj se čitalec prstnih odtisov povezuje z vrhunskim nepremagljivim sistemom za zaklepanje.

Drug način odklepanja pa je prepoznavanje obraza. S Pirnarjevimi vhodnimi vrati vam zdaj ni potrebno jemati rok iz toplih žepov. Vrata Theatrica se vam odprejo, še preden se jim povsem približate. To so najbolj osebna in tehnološko dovršena vrata, ki so prejela že številne nagrade za inovativnost in dizajn. Zagotovo vas bo vhodna stena navduševala vsak dan posebej.

»Bistvo je očem nevidno,« je spoznal Mali princ. Podobno boste spoznali tudi vi. Šele, ko boste Pirnarjeva vrata pogledali od blizu, boste spoznali, kako čudovite detajle imajo. Zato vas vabimo, da stopite bliže, v naše salone, kjer lahko preverite, kako neverjetna so Pirnar vhodna vrata v resnici.


steklo ročaji osvetlitev tehnologija


Katalogi

Prenesite si kataloge najnovejših in inovativnih vhodov Pirnar. Preglejte jih z najbližjimi ali pa jim jih pošljite po e-pošti.

S prenosom katalogov soglašam, da družba Pirnar d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen trženja storitev, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov Pirnar d.o.o., Bravničarjeva 20, 1000 Ljubljana. Več

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...