Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Kakšna so videti najlepša sodobna vrata?

Najlepša sodobna vhodna vrata niso samo estetsko dovršena, ampak predstavljajo tudi varno zaščito med vami in zunanjim svetom.

Najlepša vrata za sodobno hišo so v Pirnarju | Pirnar

Vhodna vrata so prvi vtis, ki ga vaš vhod pusti na obiskovalcu. Definirajo edinstven izgled in značaj hiše, zato je izbira pravega sloga, oblike in barve vhodnih vrat zelo pomembna. Seveda pa vhodna vrata nimajo samo estetske funkcije, ampak predstavljajo tudi fizično mejo med varnostjo in udobjem vašega doma.

Sodobna vhodna vrata so lahko izdelana po naročilu, v različnih dimenzijah, barvah, oblikah in iz različnih sodobnih materialov, ki se lahko med sabo prepletajo, da ustvarijo edinstven vhod. Vhodna vrata morajo izstopati iz fasade in biti dobro vidna, da jih vaši obiskovalci hitro najdejo. Če na vaši fasadi prevladujejo svetlejši toni, lahko vhodna vrata opremite s temnejšimi in toplimi toni, ki bodo poskrbeli, da bodo izstopala in ustvarila kanček skrivnostnosti. Če ste se odločili za temnejšo fasado, lahko vhodna vrata poudarite s svetlimi toni, ki bodo dali občutek, da je vaš vhod večji in bolj luksuzen. V primeru, da ste ljubitelj živih barv, se lahko osredotočite na barvni vzorec, ki sledi notranjosti vaše hiše in s tem povežete tudi svoja nova vhodna vrata.

Za kakovost poskrbijo odličen videz vašega pročelja, različni kakovostni materiali in elementi pa so garancija za zanesljivo odpiranje in zapiranje vhodnih vrat, pri čemer morate imeti v mislih njihovo energijsko učinkovitost, varnost in estetiko.

Les ali aluminij?

Aluminij je mehak material, ki je izjemno robusten, vzdržljiv in okolju prijazen, saj se ga lahko vedno ponovno reciklira. S pravilno obdelavo iz njega pridobimo elemente, ki vzdržijo vse mogoče vremenske in časovne izzive in kar je najbolj pomembno, zahtevajo zelo malo vzdrževanja. Ta izjemni material je res vsestranski, saj ga je mogoče barvati v vse mogoče odtenke. Če ste si zaželeli toplino lesa, vendar niste pripravljeni na njegovo vzdrževanje, si lahko omislite aluminij v imitaciji lesa in si s tem pričarate videz lesenih vrat, z minimalnim vzdrževanjem. Poleg estetske dovršenosti je ta material tudi energetsko izjemno učinkovit.

Les je vsestranski gradbeni element, ki ga lahko s sodobno obdelavo spremenimo v dovršen oblikovalski element, ki v nas vzbuja domačnost in toplino s kančkom nostalgije. Pri izbiri lesa lahko kombinirate različne barve in obdelave in s tem izrazite svojo individualnost in smisel za estetiko. Ker je les naraven material, je odličen toplotni in zvočni izolator. Sodobna vrata s kombinacijo različnih kovinskih ali steklenih elementov na lesenih površinah bodo osrednje umetniško delo v vaši moderni hiši.

Izrazite svojo individualnost

Vhodna vrata so vaš največji umetniški element. Z njim se lahko igrate in mu vdahnete svoj osebni pečat. Izbirate lahko med različnimi aplikacijami, materiali, barvami in celo stekli. Različna stekla vdahnejo dušo vašemu vhodu. Poseben vitraž ali peskan vzorec poudari vaš vhod in hkrati pričara svetlobno igro v vaši predsobi ali hodniku. Če vam je všeč poln model vrat, še ne pomeni, da se morate odreči naravni svetlobi. Lahko se poigrate z nadsvetlobo, ki bo povečala vaš vhod in hkrati vzbudila v vaših obiskovalcih občutek mogočnosti.

Svojo individualnost lahko izrazite tudi z različnimi ročaji in drugimi dodatki. Vrata s skritim potezalom, kot na primer naš poseben model s sistemom OneTouch z nevidnim izvlečenim in uvlečenim potezalom, ki ga lahko vidi in uporabi le lastnik, predstavljajo najbolj osebna vhodna vrata na svetu.

Poskrbite, da bo varnost na prvem mestu

Vhodna vrata morajo zagotavljati ustrezno varnost, ki jo lahko dosežemo z različnimi protivlomnimi dodatki, kot so alarmi, večtočkovne in avtomatske ključavnice ali zaklepanje na prstni odtis. Dandanes oblikovne in tehnične postopke lahko prilagajamo slogu hiše in s tem poskrbimo za poenoten videz celotnega objekta. Elementi v isti ravnini, izjemne dimenzije in diskretna osvetljenost pripomorejo k modernemu in estetsko dovršenemu videzu.

Vhodna vrata Pirnar poskrbijo za varnost vaše družine, pri čemer ni treba sklepati nobenih kompromisov glede oblikovanja. Vsak dan boste uživali v dovršenih detajlih in izjemni robustnosti, ki vam jih nudijo Vrata izpod rok naših izjemnih mojstrov. Zaupajte se našim strokovnjakom in nas obiščite v našem salonu, kjer vam bomo svetovali in poskrbeli za najvišjo varnost vašega doma!

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top