Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Zakaj za vaš sanjski dom izbrati vrata po naročilu?

Vodič vas bo popeljal v edinstven svet materialov, barv, ročno narejenih dodatkov, ki se zlijejo v edinstvena vrata. Branje je priporočljivo tudi tistim, ki želijo svojemu domu pričarati popolna vhodna vrata po naročilu. Spoznajte številne možnosti izbire.

Do sanjskega doma z vrati po naročilu | Pirnar

Sanjski dom je tisti, ki ga navdajata zadovoljstvo, pozitivna energija, tisti, ki je poln ljubezni in sreče. To je trenutek, ko prestopite prag zunanjega sveta v lastno oazo miru. Trenutek, kjer vsakič znova srečate neverjetna in edinstvena vhodna vrata.

Članek, ki sledi, vas bo popeljal v edinstven svet materialov, barv, ročno narejenih dodatkov, ki se zlijejo v edinstvena vhodna vrata.

Branje je priporočljivo tudi tistim, ki želijo svojemu domu pričarati popolna vhodna vrata po naročilu.

Vhodna vrata so pomemben element hiše, so prva stvar, ki vas pozdravi vsakič, ko vstopite v svoj dom. Zliti se morajo s slogom objekta, obenem pa navdušiti tako na pogled kot tudi otip.

Kjer se srečata eleganca in kakovost

Bistven element arhitekture vašega doma so ravno vhodna vrata. Na goste naredijo poseben vtis, stanovalcem s svojim dizajnom vzbujajo zadovoljstvo, njihov slog, barve in dodatki pa hiši dajejo edinstven pečat. Zunanja vrata objekta govorijo zgodbo o ljudeh, ki živijo v njem, o njihovem odnosu do estetike, ter vrednotah.

Sodobni trendi so izjemno naklonjenim vhodom z dovršenimi vrati.

Estetsko morajo biti usklajena s slogom objekta, hkrati pa morajo kakovostno kljubovati izzivom različnih vremenskih razmer. Pozabiti ne smemo niti na preprosto vzdrževanje.

Zato že v fazi načrtovanja ne pozabite, da sta funkcionalnost in dizajn tesno povezana. Materiali, barve, teksture, zaščita, osvetlitev, potreba po čitalcu prstnih odtisov so elementi, ki se prepletajo in tvorijo dovršeno celoto. Smernice sodobnih vrat narekujejo predvsem minimalizem, posledično čiste, preproste linije. Rezultat so vsekakor vhodna vrata, ki v končni fazi odražajo značaj hiše in lastnika.

Aluminijasta vrata po naročilu kot odgovor na sodobne izzive

Aluminij je kakovosten material, ki ga ponudniki vhodov največkrat priporočajo.

Našteli bomo le nekaj prednosti aluminija kot materiala za zunanja vhodna vrata:

  • je izjemno odporen,
  • omogoča dobro zvočno in toplotno izolativnost,
  • je okolju prijazen in ne zahteva veliko vzdrževanja.

V družinskem podjetju PIRNAR že več kot 20 let izdelujemo aluminijasta vhodna vrata. Vse zgoraj naštete lastnosti združujemo z vrhunsko kakovostjo izdelave, dovršenim dizajnom, zadnjimi inovacijami. Gre za spoj izbranih vrhunskih materialov, kakovostne izolacije, zaščite proti vlomu in neštetih možnosti personalizacije, s katerimi navdušujemo tudi najzahtevnejše kupce po celem svetu. Kot rezultat dobimo vhod, ki bo estetsko in kakovostno navduševal stranke še mnogo let po nakupu.

Vsaka zunanja vrata so s pomočjo sodobnih tehnologij obdelave izdelana popolnoma personalizirano. Vzorce in dodatke za alu vhodna vrata posebej prilagodimo vsaki stranki posebej. Naši oblikovalci vsaka vhodna vrata v širokem naboru dizajnov prilagodijo vašim edinstvenim željam ter samo za vaš vhod izdelajo sanjska vhodna vrata po naročilu.

Si ne predstavljate, kako bi PIRNAR vrata izgledala v vašem domu?

Zahtevajte brezplačen izris

5 korakov - kako sami oblikujete svoja alu vhodna vrata

Najprej prelistajte PIRNAR katalog alu vhodnih vrat.

  1. Razmislite in izberite svoj najljubši model aluminijastih vhodnih vrat. Vprašajte se, katera so tista, ki hkrati odražajo značaj vaše hiše in vas.
  2. Razmislite, ali želite stopnjo varnosti še dodatno nadgraditi.
  3. Vprašajte se, ali ste med tistimi, ki radi ključ nosite s seboj ali bi se temu raje izognili s čitalcem prstnih odtisov?
  4. Razmislite o izbirah dodatne opreme – bi želeli tudi ponoči izstopati? Odločite se za čarobno osvetlitev vhodnih vrat. Izberete jo lahko na potezalu, kljuki ali v zaščitni aplikaciji.

Kakšna bo zgodba, ki jo bodo pripovedovala vaša alu vhodna vrata?

Čudovita vhodna vrata očarajo predvsem s svojim edinstvenim slogom, posebnimi vzorci, linijami in drugimi dodatki. Vašem domu bodo vdihnili posebno noto ter poskrbeli, da vas bodo občudovali vaši sosedje in obiskovalci.

Da se bodo vaša nova aluminijasta vrata v popolnosti zlila z arhitekturno zasnovo vašega doma, najprej pazljivo določite slog. V naši raznoliki ponudbi najdete številne slogovne usmeritve, kjer se lahko odločate med sodobnimi linijami, brezčasno eleganco ter pridihom tradicionalnega sloga.

Ko izberete slog, ki ga želite, je čas, da razmislite o zasteklitvi svojih sanjskih vhodnih vrat. Lahko se odločite za polna vhodna vrata ali za vhodna vrata s steklom.

Naslednji korak je izbira vzorcev. Sodobnim minimalističnim gradnjam se lepo podajo vrata brez stekla s popolnoma ravno ploskvijo, saj dajejo vtis stene in se lepo zlijejo z brezčasno eleganco modernih objektov. Če pa ste po naravi bolj drzni in želite to izraziti tudi pri izbiri vhodnih vrat, si nedvomno najprej oglejte izobilje različnih raven iz 3D serije.

Za konec naš čaka še izbira dodatkov. Prav ti namreč vaša vrata po naročilu oplemenitijo z edinstvenim značajem. Vrata izstopajo s posebnimi elementi, kot so skrita potezala ali taka, ki so popolnoma poravnana s ploskvijo. Čitalec prstnih odtisov in LED osvetlitev zaokrožita celostno podobo vrat in jih ločijo od vseh ostalih na trgu. Vratna potezala in drugi dodatki so lahko poljubne oblike, barve in velikosti, zato vam omogočajo, da pri načrtovanju vrat izživite vso svojo ustvarjalnost.

Bi za vaša vrata raje izbrali kljuko ali vratno potezalo?

Naredijo na vas poseben vtis kljuke za vhodna vrata ali bi za pečat svojih alu vrat raje poskrbeli z estetskimi ročaji, ki se raztezajo po dolžini ali širini? Bi želeli imeti potezalo s svojim imenom, priimkom ali napisom vašega podjetja? Pri PIRNARJU nič ni nemogoče.

Bi želeli morda svoja PIRNAR vrata opremiti s klasično kljuko? Izbirate lahko iz široke palete kakovostnih in estetsko dovršenih kljuk iz cinkove zlitine ali nerjavečega jekla. Poleg srebrnih odtenkov so vam denimo na voljo tudi zlati, bronasti in črni modeli.

Zadnji trendi narekujejo, da so vratna potezala najbolj in. Poleg funkcionalnih lastnosti predstavljajo tudi pomemben estetski element vratnega krila.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi in oblikami bodisi okrogle bodisi štirikotne ter celo polkrožne oblike. Prav tako so potezala iz linije SPECTRA odeta v RAL barve ali lesni dekor.

Vratna potezala lahko vsebujejo tudi dodatke, kot sta čitalec prstnih odtisov ali točkovna LED osvetlitev potezala. Led osvetlitev potezala omogoča boljšo vidljivost čitalnika prstnih odtisov v temi.

Oglejte si nabor naših ročajev

Kako izbrati barvo vaših novih alu vrat?

Če se odločite za vrata po naročilu, se pogosto odločate na podlagi sloga objekta, torej barve fasade, strehe, oken ter žaluzij. Vsekakor upoštevajte tudi svojo osebnost in to, kaj želite sporočiti z barvo svojega vhoda. To je popolna priložnost, da izrazite svojo drznejšo plat. Odločite se lahko za unikatne barve in kombinacije. Vedno bolj zanimiva so tudi dvobarvna vhodna vrata.

PIRNAR vrata lahko izberete v ogromno barvnih kombinacijah. Odločite se lahko za:

  • mat ali sijaj barvne tone po RAL lestvici,
  • strukturne in metalne barvne tone,
  • rustikalne in klasične lesne dekorje,
  • ostale dekorje, ki upodabljajo različne materiale (beton),
  • mat in sijaj steklo.

Napredna tehnologija nam omogoča, da aluminijasta vhodna vrata odenemo v barve in vzorce lesa. Vrata so v lesne dekorje lahko odeta v celoti, lahko pa tudi zgolj delno.

Za ljubitelje minimalistične elegance vhodna vrata lahko odenemo v mat ali sijaj steklo.

Na barvo lahko vplivajo različni vplivi okolice, zato bodite pozorni na to, da barvo vrat izberete pri dnevni svetlobi.

Izberite pravo barvo za svoja vhodna vrata

Ste pomislili, kakšno steklo za vhodna vrata vam je všeč?

Steklo ima poleg estetske funkcije tudi nalogo, da ustvari posebno, prijetno vzdušje in osvetli notranji prostor. Izbirate lahko med klasičnimi kvadratnimi stekli ali se odločite za bolj drzna polkrožna stekla. Posebno pozornost posvetite temu, da so stekla peskana. Ne gre zanemariti dejstva, da mora biti steklo kot pomemben del alu vrat tudi toplotno in zvočno izolativno. Vsekakor je del tistih elementov, ki so pomembna za kakovost in vzdržljivost vhodnih vrat.

V naš širok izbor stekel sodijo:

  • preprosta prozorna stekla,
  • vitražna stekla,
  • parsol barvno tonirana stekla,
  • satinato stekla,
  • reliefna stekla,
  • stekla z motivom po naročilu,
  • obarvana stekla.

Prepričajte se o široki izbiri stekel

Sestavite svoja sanjska vrata v enem izmed naših salonov

Videti sliko vhoda Pirnar je lahko navdušujoče. A to vas niti v sanjah ne bo pripravilo na kup presenečenj, ko jih boste otipali v živo. Obiščite nas v čudoviti poslovni stavbi na Bravničarjevi 20 v Ljubljani ali na Ptujski cesti 17 v Mariboru.

V naših salonih je na ogled jagodni izbor najlepših in najbolj prodajanih modelov. Oglasite se in v živo otipajte najnovejše lepotce med Pirnarjevimi vhodi.

Naročite se na profesionalno svetovanje

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top