Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Zakaj je pametno izdelati vrata po meri svojih želja?

Izbirate lahko med različnimi modeli, detajli, barvah, dimenzijah z visoko dodano vrednostjo.

Kakovost, življenjska doba, občudovanje, naložba | Pirnar

Če razmišljate o običajnih vratih iz serijske proizvodnje, berite dalje in morda si boste premislili. Čeprav lahko danes dobite vhodna vrata v vseh mogočih barvah, oblikah in materialih, se nič ne more primerjati z razkošnimi vhodnimi vrati, izdelanimi po meri. Takšna vrata so namreč mala znamenitost vaše soseske in izjemen dodatek vašemu domu, ki govori o vaših vrednotah in prioritetah. Tukaj je 5 odličnih razlogov, zakaj izbrati vhodna vrata po meri.

Oblikovana so po vaših željah

Ne glede na to, ali si želite masivna vhodna vrata z umetelno izrezljanimi detajli, ali preprosta elegantna ALU vrata z obsvetlobami, vam izdelava po meri ponuja točno tisto, kar si želite. Vse od okovja, stekla, osvetlitve pa vse do najmanjše podrobnosti je izdelano posebej za vas, zato so to unikatna vrata, ki upoštevajo vse vaše želje. Pri podjetju Pirnar smo prisluhnili željam po vhodih velikih dimenzij, zato smo za izbrane vhode iz svojih kolekcij razvili model vrat Grande. Ta so lahko širša in višja od standardnih velikosti, pri čemer ohranjajo vse svoje kakovosti in funkcije.

Izjemna kakovost

Naša alu vhodna vrata po meri so narejena v skladu z najvišjimi standardi izdelave, pri čemer so uporabljeni samo najboljši materiali. Le z vhodnimi vrati po meri boste dobili želeni les, pa naj bo to hrast, javor ali kakšna druga eksotična vrsta ter steklo za vrata, ki je posebej skrbno izdelano pri najboljših proizvajalcih in se vratom brezhibno prilega. Pri Pirnarju vrata izdelujemo že desetletja, zato naše znanje temelji na tradicionalnih rokodelskih postopkih iz časov, ko so obrtniki svoje mojstrovine izdelovali za zmeraj. Temu dodajamo sodobna znanja, s katerimi smo svoja lesena in alu vhodna vrata po meri pripeljali v novo tisočletje. Toda tu se naša zaveza kakovosti še ne konča. Naši mojstri vrata z enako skrbnostjo, kot so bila izdelana, tudi vgradijo.

Dolga življenjska doba

Zaradi izjemne kakovosti materialov in natančne izdelave imajo naša lesena in alu vhodna vrata po meri dolgo življenjsko dobo. Od vas bodo zahtevala le malo vzdrževanja in veliko občudovanja. Hvaležna vam bodo že za občasno nežno čiščenje in ostala bodo kot nova še dolgo vrsto let.

Izvabljajo občudovanje

Unikatna vrata privlačijo poglede z ulice. Še posebej, ko se popolnoma ujemajo z arhitekturo hiše in z življenjskim slogom njenih prebivalcev. Tak dom daje videz urejenosti in kaže osebni okus in slog. Vhodna vrata so središče fasade, zato je pomembno, kaj sporočajo in kako vplivajo na obiskovalce. Z vhodnimi vrati po meri lahko ustvarjate vtis gostoljubja, domačnosti ali pa po drugi strani resnosti ter zadržanosti. Pirnarjeva vrata so zato zbrana v kolekcijah Optimum, Ultimum in Premium. Znotraj vsake kolekcije najdete številne izjemne možnosti kombiniranja posameznih elementov, zato bodo vsaka vrata unikatna. Elegantno skriti ročaji, skriti bralnik prstnih odtisov, čarobna nočna osvetlitev in čudovite ročno obdelane površine – vsaka vrata so mojstrovina zase. Popolnost je doma pri Pirnarju.

Odlična naložba

Prvi vtis šteje največ. Občudovanje se začne pri vhodu, ne šele znotraj. Prestižna vhodna vrata bodo povečala pričakovanja vaših gostov ali omogočila zvišanje vrednosti vaše hiše, če se kdaj odločite ločiti od nje. Vhodna vrata še pred vstopom v hišo sporočajo, koliko truda in ljubezni ste vložili v svoj dom. Ta je varen, čudovit in poseben, zato so vrhunska lesena ali alu vhodna vrata po meri odlična naložba.

Pirnarjeva vrata vas razvajajo tako, da se odpirajo kar sama in vam omogočajo nadzor nad tem, kdo vstopa v vaš dom. Pričarajo vam udobje, toplino in varnost. Vedno pa vas pričakajo z nežno svetlobo ter vas s čudovitimi detajli vabijo domov.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

dom
Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top