Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

ČUDOVITI SVET VHODNIH VRAT PIRNAR

Popestrite si vhod z različnimi dekorativnimi dodatki

Z bogatim izborom unikatne opreme si boste ustvarili dom po vaših željah.

VHODNA VRATA OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Kukala za moderna in klasična vhodna vrata

Kukalo je varnostni element vhoda, s pomočjo katerega boste bolj previdni. Kdo stoji na drugi strani vašega vhoda lahko ugotovite brez odpiranja vrat. Pri Pirnarju vsak najde pravega zase. Tisti, ki prisegate na tradicijo, boste izbrali klasičnega, ljubitelji tehnologije pa digitalnega ali elektronskega.

 • KLASIČNO KUKALO
  Klasično kukalo
  KLASIČNO KUKALO ZA VHODNA VRATA

  Klasični model vgradimo v vrata najrazličnejših stilov in materialov. Tudi če gre za povsem moderna vrata, ga umestimo v krilo modela zelo subtilno in s tem ustvarimo izjemno eleganten izgled.

 • DIGITALNO KUKALO 
  Moderno digitalno kukalo za vhodna vrata
  DIGITALNO KUKALO ZA VHODNA VRATA

  Z novo generacijo vam pri Pirnarju zagotavljamo napredno rešitev varovanja vašega doma in družine – digitalno kukalo za vhodna vrata, ki je opremljeno z LCD zaslonom. Ta vam z jasno sliko pokaže, kdo je pred vrati, medtem ko pogled z zunanje strani v notranjost ni mogoč.

  Ima številne prednosti:

  • Namestitev kukala je enostavna, dodani sta kamera in zaslon.
  • Večja intima za lastnika. Obiskovalec čez takšno kukalo ne more videti.
  • Večja varnost. Osebo vidimo skozi digitalno kukalo jasneje in razločneje.
  • Olajša uporabo slabovidnim ali osebam nižje rasti, tudi otrokom.

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Osupljiva tolkala s pridihom preteklosti

Domove, ki jih krasi častitljiva starost in romantičen pridih preteklosti, opremite s klasičnimi tolkali, ki se sicer dobro dopolnjujejo tudi z dizajnom na modernih aluminijastih ali lesenih modelih vrat. Pri odločanju za primerno tolkalo obstaja na desetine možnih kombinacij med potezali, tolkali in ključavnicami, ki jih lahko izkoristite svojemu slogu v prid. Tolkala na vhodnih vratih so čudovit dodatek, ki ga v Pirnarju najpogosteje vključujemo v klasične modele kolekcije Classico. Okrasite jih lahko s tolkali različnih oblik in barv, še posebej zaželena pa so močno polirana medeninasta tolkala v bronastih ali zlatih odtenkih.

 • Moderna tolkala za vrata
 • Posebna medeninasta in kovinska tolkala
 • Klasična tolkala, bronasta

Moderne hišne številke

Unikatne okrasne hišne številke so čudovit dodatek vsakemu Pirnarjevemu modelu. Zakaj bi bila moderna hišna številka le nujen element poštnih nabiralnikov ali fasad, ko pa jo lahko na edinstven način vključite v celoten izgled vhoda?

Material okrasnih hišnih številk

Pri Pirnarju okrasne hišne številke izdelujemo po naročilu iz nerjavečega jekla in jih vgradimo tako, da so za elegantnejši videz in lažje čiščenje poravnane s površino modela. Kot motiv jih lahko dodamo na modele z več stekla bodisi na stekleni del krila bodisi na obsvetlitev. Še ena priložnost več, da vzbudite radovedno občudovanje mimoidočih.

Hišne številke iz nerjavečega jekla

Številkam dodajte napise

Poleg okrasne hišne številke na elegantnem vhodu razmislite tudi o umestitvi prve črke vašega priimka ali kar priimek v celoti. Glede na slog in izbrani model lahko to storite z aplikacijo v nerjavečem jeklu ali kot motiv na zasteklitvi. Bodite ponosni nase in subtilno pokažite svojo osebno noto.

Okrasni napisi na vratih

Personalizan napis v svetlobni nadgradnji LabeLux

Ne spreglejte svetlobne nadgradnje LabeLux, kjer lahko na potezalo ali ročaj vstavite svetlobni napis po vaši izbiri. Svetujemo vam, da omenjeno personalizacijo dopolnite tudi z naprednim načinom odklepanja s čitalcem za prstni odtis SECURO. Vstop v dom tako postane zares osebno doživetje.

Personaliziran in svetleč napis na ročaju

Okras za vsak stil

Okrasna hišna številka je element, ki se lepo dopolnjuje tako s klasičnimi modeli kot z modernimi vhodi. Razlika je ta, da na vhodih s pridihom tradicije okrasno hišno številko resnično dojemamo kot okras in ji damo ustrezno obliko, pozicijo in velikost. Na modernih vhodih dekorativne hišne številke vključujemo bolj subtilno s sodobnejšo pisavo.

Okrasne številke ob vratih

Ali so vam bile informacije o izdelkih v pomoč? (3 ocene, Ø 4,3)
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top