Preskoči na vsebino
08 205 12 10

6 idej za prenovo vhoda, s katerimi boste ustvarili popoln prvi vtis

Prenova vhoda je lahko zabavno opravilo, v katerega lahko vključite celotno družino. Manjše spremembe imajo lahko močan vpliv pri izboljšanju videza vašega doma in njegove splošne privlačnosti. Oglejte si 6 izvirnih idej za prenovo vhoda.

6 idej za prenovo vhoda | Pirnar

Prenova vhoda je lahko zabavno opravilo, v katerega lahko vključite celotno družino. Manjše spremembe imajo lahko močan vpliv pri izboljšanju videza vašega doma in njegove splošne privlačnosti. Postavite se pred hišo in si jo dobro oglejte ter zapišite določene stvari, ki jih želite spremeniti.

1. Čiščenje in vzdrževanje

Zunanjost doma lahko spremenite s temeljitim čiščenjem in s tem ustvarite svež videz. Odstranite umazanijo in pajčevine z zunanjih sten svojega vhoda, oken, verande in drugih zunanjih prostorov. Očistite listje in odpadke iz žlebov, pospravite teraso ali verando, prebarvajte staro ali zarjavelo zunanje pohištvo in popravite ali zamenjajte stare ali polomljene predmete - na primer svetilke, poškodovane stopnice in razpoke, ki so se morda pojavile v vaših lesenih ali betonskih tleh.

2. Tudi terase in verande potrebujejo vašo pozornost

Razbijte enoličnost! Pomladite svojo verando ali teraso z novo barvo, dodatki in pohištvom. Prebarvajte utrujena lesena tla s svežim plaščem vremensko odporne barve. Tla vaše terase ali verande lahko, tako kot pohištvo, izražajo vašo ustvarjalno žilico. Z različnimi barvami in vzorci lahko ustvarite čudovito igro in osebni pridih, ki bo zagotovo izstopal. Zunanje pohištvo opremite z novimi sedežnimi blazinami in tako zaključite popolni videz svojega vhoda.

3. Osvetlite svoja vhodna vrata

Pogosto pozabimo na ustrezno osvetlitev vhoda, s katero ne boste le lažje odklenili vhodna vrata, ampak boste tudi poskrbeli za večjo varnost. Zamenjava zastarelih svetilk na verandah in garažah s sodobnimi varčnimi žarnicami zagotavlja takojšnjo posodobitev. Vaši gostje bodo cenili osvetljeno pot do vašega doma, tlakovanega z energijsko varčnimi solarnimi lučmi. Ustvarite prijetno vzdušje tako, da pred vhodnimi vrati obesite visečo luč ali lestenec.

4. Cvetlični lonci bodo ustvarili poseben čar vašemu vhodu

Rastline lahko poživijo vaš vhod in ga napolnijo z novo energijo. Zraven vhodnih vrat in po stopnicah postavite velike lonce z zelenjem in barvitim cvetjem. Lahko se igrate z različnimi materiali, kot so: terakota, cement, keramika, kovina in les, s katerimi lahko vnesete svoj osebni pridih. Za manjše vhode lahko uporabite viseče košare, ki bodo v mimoidočih vzbudile vizualno zanimanje, medtem ko lahko prostornejšim vhodom dodate velika drevesa v loncih, ki bodo vaš vhod spremenila v pravo pašo za oči.

5. Poigrajte se s hišnimi številkami

Z nadgradnjo ali dodajanjem hišnih številk lahko vaš dom postane bolj dostopen obiskovalcem. Izberite mesto, ki je jasno vidno z ulice in izberite slog, ki vam ustreza. Številke lahko postavite na cvetlične lonce in s tem res izrazite svoj unikatni slog. Naj ne bodo vidne le čez dan! Prikažite hišne številke na iznajdljiv in osvetljujoč način. Lasersko izrezane aluminijaste številke z belimi LED-diodami bodo poskrbele za eleganten videz in romantično ozračje. Želite eleganten in moderen videz? Polirana bronasta barva je prava izbira za vsa, ki bo vašemu vhodu prinesla pridih elegance in razkošja.

6. Osvežite videz vhodnih vrat

Tudi vhodna vrata potrebujejo redno vzdrževanje, saj so pomemben del vaše hiše. Z manjšimi popravki lahko dramatično spremenite njihov videz in osvežite videz svojega doma. Pobarvajte vhodna vrata v barvo, ki ustvarja prijeten kontrast z barvo sten. Črna ali bela vrata lahko kombinirate s skoraj katero koli barvno shemo, medtem ko žive barve ustvarijo toplo dobrodošlico.

Ali je lahko še kaj hujšega kot dotrajana oprema na vhodnih vratih? Na srečo je na voljo velika izbira dodatkov za vhodna vrata, ki vam bodo pomagali nadgraditi in spremeniti njihov slog. Izberete lahko nekaj tradicionalnega ali pa bodite drzni z našim naprednim skrivnim potezalom OneTouch s čitalcem prstnih odtisov. Dodatno nadgradnjo videza vrat lahko ustvarite z namestitvijo dekorativnih steklenih ročajev.

Osvežitev obsvetlob ob vhodnih vratih lahko pričara edinstven pridih videzu hiše. Na žalost, če nimate prostora za obsvetlobe, bi bilo težko zgraditi prostor zanje, vendar je dodajanje ali spreminjanje stekla na vhodnih vratih še en odličen način, da v prostor vdahnete novo življenje. Če se pri tem znajdete v dilemi, vam lahko svetujemo mi. Naši mojstri ročno obdelajo površine stekel in s tem ustvarijo unikatne in neponovljive vzorce, med katerimi boste prav gotovo našli pravega zase.

Za večjo izbiro si lahko iz naše spletne strani prenesete kataloge Pirnar vhodov, s katerimi boste dobili vpogled v različne kolekcije, sloge, zasteklitve in druge dodatke, ki vam jih ponujamo.

Če pa si želite v živo ogledati najnovejše modele Pirnar vhodov, nas lahko obiščete v salonu v Ljubljani ali Mariboru, kjer se boste v prijetnem vzdušju lahko pogovorili z našimi svetovalci.

Ne pozabite, da so vrata obraz vašega doma in prva stvar, ki jo bodo vaši gostje videli ob obisku. Izberite nekaj, zaradi česar se bodo resnično počutili kot doma. 


dom dekoracija vzdrževanje osvetlitev


Katalogi

Prenesite si kataloge najnovejših in inovativnih vhodov Pirnar. Preglejte jih z najbližjimi ali pa jim jih pošljite po e-pošti.

S prenosom katalogov soglašam, da družba Pirnar d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen trženja storitev, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov Pirnar d.o.o., Bravničarjeva 20, 1000 Ljubljana. Več

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...