Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Za prijetno dobrodošlico v dom poskrbijo Pirnarjevi vhodi

Pri izbiri vhodnih vrat imate neomejene možnosti. Alu vhodna vrata se pri tem prilagajajo vsem vašim željam in zahtevam.

Veliko možnosti pri izbiri najlepših vrat | Pirnar

Izbira novih vrat za vaš dom je zelo pomembna odločitev. To je ena prvih stvari, ki jo bodo videli vaši obiskovalci in sosedje, in to je nekaj, kar boste uporabljali vsak dan. Izbirate lahko med vrsto slogov in materialov, zaradi česar je izbira pravih alu vrat še težja. Ne glede na to, ali gre za novogradnjo ali prenovo, so vhodna vrata obraz vašega doma. Če želite nadgraditi raven varnosti, izolacije ali estetike, potem je aluminij prava izbira za vas.

Dandanes je pomembno sprejemati pametne odločitve ne le zase, ampak tudi za okolje, zato izbirajmo previdno.

Prilagodljivost, trpežnost in dolga življenjska doba

Aluminij je zelo vsestranski material, ki ga je mogoče preprosto oblikovati in prilagoditi različnim dizajnom in oblikam in zagotavlja oblikovalsko fleksibilnost, ki je omejena le z vašo domišljijo.

V primerjavi z drugimi možnostmi je aluminij bistveno cenejši. V primerjavi z drugimi materiali je zelo varčen, saj zahteva minimalno vzdrževanje.

Aluminij se velikokrat uporablja v gradbeništvu, zato nas ne preseneča, da je ena očitnih lastnosti aluminijastih vrat njihova trajnost in dolga življenjska doba.

Skrb za okolje in varnost

Aluminij je edinstven, ko gre za recikliranje kovin, saj se ga lahko 100-odstotno reciklira, pri čemer pa ne izgubi svoje kakovosti. To pomeni, da ga je mogoče znova in znova reciklirati.

Zaradi trdnosti aluminija lahko proizvedemo ožje oblike okvirjev za bolj poenostavljeno splošno estetiko. Torej, njegova moč omogoča izdelavo vrat nadstandardnih dimenzij brez strahu, da bi se le-ta krivila.

Oblikovne možnosti

Aluminijasta vhodna vrata se lahko v celoti prilegajo slogu vašega doma, od minimalističnih in modernih do elegantnih in tradicionalnih. Še pred dodelavo je ta kovina elegantna, vzdržljiva in predstavlja nepopisan list za izpopolnjen videz vhoda.

Enokrilna ali dvokrilna izvedba?

Čeprav smo do zdaj govorili le o praktičnosti, se morajo vaša vhodna vrata ujemati tudi z vašo fasado in slogom hiše. Pomemben del tega je izbira med enokrilnimi in dvokrilnimi različicami.

Enokrilna - Pogostejša enokrilna aluminijasta vhodna vrata zagotavljajo preprostost in zavzemajo manj prostora, kar velja za številne vhode.

Dvokrilna - Za tiste, ki si želite bolj ekstravagantnega vhoda v dom, so dvokrilna vrata prava odločitev. Tak element doda kanček veličastnosti fasadi vašega doma. Velika steklena krila lahko uporabite za še večji vpogled v okolico in zagotovite občutek svetlobe in prostornosti ob vhodu v vaš svet. Dvokrilna vhodna vrata so koristna tudi za lastnike domov, ki potrebujejo širši vhod za vnos večjih predmetov ali preprosto želijo dodati kanček dramatičnosti svojemu domu.

Ključavnice in potezala

Izbira opreme je brez omejitev. Lahko se prilagodite samemu slogu vrat ali morda pogledate širšo sliko in izbiro dodatkov povežete z notranjim dekorjem v ostalih delih hiše. Za brezčasen in prefinjen videz upoštevajte detajle, kot sta barvno ujemanje in izbira materiala (krom ali nerjaveče jeklo). Vse bolj popularni postajajo tudi pametni domovi. Pri tem si lahko s pomočjo posebnih elektronskih ključavnic ustvarite vrata, ki bodo omogočala dostop samo vam s pomočjo vnosa kode, prstnega odtisa ali celo prepoznave obraza.

Končna obdelava in barve

Večina aluminijastih vrat je prevlečena s praškastim premazom, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo z minimalnim vzdrževanjem. Enakomernost premaza zagotavlja gladek zaključek brez grudic ali kapljic kot tudi dolgotrajno obstojnost in kakovost ne glede na nepredvidljive vremenske razmere.

Izbirate lahko med različnimi RAL barvami in lesnim dekorjem, da bodo vaša aluminijasta vrata zasijala v videzu lesa.

Visok nabor aluminijastih vhodnih vrat pomeni, da boste lahko našli nekaj, kar popolnoma ustreza vašemu domu. Še več, zahvaljujoč njihovi vzdržljivosti, brezčasnemu videzu in raznolikosti dodatkov, ste lahko prepričani, da je to izbira, ki se vam bo izplačala.

Poslušajte svoje srce in izberite vhodna vrata, ki bodo privlačila poglede. Obiščite naš salon v Ljubljani ali Mariboru in se prepustite navdihu Pirnarjevih kolekcij, ki vam bodo pričarale občutek udobja, topline in varnosti.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

dom
Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top