Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Ste že slišali za vhodno steno?

Theatrica je vhodna stena, ki navdušuje s svojo lepoto, inovativnostjo in izjemno tehnologijo ter postavlja nove standarde vhodnim vratom.

Inovativna vhodna stena s prepoznavo obraza | Pirnar

Vhodna vrata pomenijo dom, varno zavetje pred svetom, toploto in intimo. Svojo funkcionalnost ohranjajo že stoletja, včasih pa se ji pridruži še zanimiv dizajn. Spomnimo se tradicionalnih slovenskih vrat z izjemnimi rezbarijami, veličastnih kamnitih obokov srednjeveških gradov ali katedral, svetovnih mojstrovin s steklenimi rozetami ali kovinskih vrat s filigranskimi detajli. Vrata so prvi stik s hišo, zato je prav, da povedo, kakšni ljudje bivajo v njej. Danes nas povsod obkroža tehnologija, naš življenjski slog je hiter, obenem pa smo obrt izdelovanja vhodnih vrat pripeljali do vrhunca. Sodobni človek si zato zasluži vrata iz 21. stoletja.

Nagrajena lepota

Nič se ne more primerjati z vhodno steno Theatrica. To niso vrata. To je doživetje. Če želite, je podobna vratom: steklena, lesena vrata ali aluminijasta vrata. Njene linije so izčiščene, oblike pa brezčasne. Občudujete lahko blesk vrhunskega stekla, se dotaknete toplega lesa in se navdušujete nad futurističnim aluminijem. Če vam to še ni dovolj, lahko Theatrica postane skrivna stena iz kamna ali drugega materiala, ki si ga zaželite. Očarala vas bo s svojo lepoto, o čemer pričajo nagrade, ki si jih je prislužila:

  • Red Dot Award: Product Design Honourable Mention 2019,
  • German Design Award Winner 2019,
  • German Innovation Award 2019 Winner.

Čarobna tehnologija

Theatrica temelji na pametni tehnologiji prepoznavanja obraza. Ta v osnovi deluje tako, da primerja obrazne poteze osebe s podatki v svoji bazi. Nekateri algoritmi identificirajo obraz s pomočjo njegovih značilnosti kot so velikost in položaj oči, nosa, ličnic ali brade. Drugi uporabljajo 3D senzorje, ki zabeležijo nekakšen reliefni zemljevid obraza, s čimer je prepoznavanje natančnejše. Spet tretji sistemi pridobivajo biometrične podatke z analizo kože. Zabeležijo njeno teksturo, vzorce, značilne črte in znamenja. S pomočjo kombinacije teh tehnik in z dodatkom termalne kamere je mogoče prepoznavanje obraza toliko izboljšati, da ga ne motijo niti različni izrazi na obrazu, očala, pokrivala, ličila ali slaba svetloba.

V sistem vnesete obraze oseb, za katere želite, da imajo dostop skozi vaša pametna vrata in tako vam ni več treba skrbeti za ključe in neželene obiske. Ko se Theatrici približate, se bo pravi čas odprla, tako da se vam ne bo treba ustavljati. Za vami pa se bo tudi nežno in neslišno zaprla. Za to niso potrebni niti najmanjši dotiki. O vsakem obisku boste imeli poročilo, kar pomeni, da boste imeli popoln nadzor nad svojim domom.

Več kot vrata

Poleg vseh vrst materialov, iz katerih lahko izdelamo Theatrico, se ta neverjetna vhodna stena ponaša še iz izjemnimi dimenzijami. Ne glede na to, kako veličastne so vaše želje, vam bomo lahko ustregli. Poleg tega na Theatrici ni potezal, ključavnic ali tečajev. Dovolj je, da ji namenite le pogled. In teh ji boste želeli nameniti veliko. Inovativna in dih jemajoča vhodna stena je prava naložba v prihodnost. Arhitekti v njej črpajo navdih za nove in drzne projekte. Z njo boste osupnili obiskovalce, vašemu domu pa se bo povečala dodana vrednost. Theatrica je vhodna stena za zahtevne, pogumne in samozavestne. Privoščite si razkošje, ki bo vaš dom popeljalo v prihodnost.

Vhodna stena Theatrica je najdrznejši projekt podjetja Pirnar, v katerem združujemo izjemno znanje, ki se prenaša iz generacije v generacijo, s sodobnimi tehnologijami. Z nekaj čarobnega prahu in veliko trdega dela je nastal izdelek, ki mu na tržišču ni para. Pustite, da Theatrica navdihne tudi vas, da z njo ustvarite prav poseben dom, v katerem ne bo nič nemogoče.

"Ne razmišljaj, kaj bi lahko naredil z navadnim konjem. Razmišljaj, kaj bi lahko naredil, če bi imel konj krila."

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top