Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Bodo ključi kmalu stvar preteklosti?

Razvoj stavbnega pohištva je v zadnjih letih zelo hiter. Na trgu imamo neomejeno možnosti sodobnega odklepanja in zaklepanja s pomočjo pametnih ključavnic.

Vstop v sodobno hišo brez ključev | Pirnar

V mraku prispemo domov pred domača vhodna vrata, kjer se začne brskanje za ključi po torbah in žepih. Vam je to kaj znano? Marsikdo med nami se je že srečal s tako situacijo, v kateri smo si zaželeli, da bi lahko vstopili skozi naša vhodna vrata s preprostim pogledom ali dotikom. Na srečo sedaj lahko.

Razvoj stavbnega pohištva je v zadnjih letih izjemno hiter. Največji napredek je viden prav pri sodobnih sistemih odklepanja in zaklepanja. Ključavnice na prstni odtis so postale naša vsakdanjost in prepoznava obraza ni več nobena znanstvena fantastika. Na trgu imamo zdaj neomejene možnosti sodobnega odklepanja s pomočjo zanesljivih pametnih ključavnic.

Sodobni sistemi odklepanja in zaklepanja vhodnih vrat nam nudijo različne načine krmiljenja s pomočjo kode, prstnega odtisa, daljinskim upravljanjem, s pomočjo domofona, telefona ali s kartico.

Elektronska kontrola pristopa omogoča preprost nadzor

Elektronske kontrole pristopa s spremljanjem zgodovine nam omogoča preprost nadzor nad tem, kdo in kdaj je vstopil oziroma izstopil. Vse naprave povežemo z domačo mrežo in jih nadziramo preko pametnih naprav. Pametni dom nam lahko sporoči, ali se kdo smuka okoli hiše, tudi če smo na drugem koncu sveta in nam omogoča, da lahko na daljavo nadzorujemo tudi svoj vhod.

Pirnar OneTouch ima vzmetni mehanizem, ki poskrbi za to, da je zapiranje in odpiranje popolnoma varno. Ko vas čitalnik prstnih odtisov prepozna, se potezalo samodejno izvleče, in ko vrata zaprete, se potezalo nežno skrije, tako da nepovabljeni gostje nikakor ne morejo vstopiti. To je najbolj oseben vhod na svetu, ki omogoča, da bo vaše bivanje vse bolj varno in udobno.

Sodobni sistemi zaklepanja za skoraj vsaka vrata

Sodobni sistemi zaklepanja so primerni za skoraj vsa vhodna vrata, tako aluminijasta, lesena ali steklena. Na voljo so tako žični kot brezžični pametni sistemi za upravljanje vrat, tako lahko vrata odklenete s pomočjo kode, kartice ali preko pametnega telefona s pomočjo sistema bluetooth.

Odklepanje s PIN-kodo prinaša mnogo prednosti, saj lahko za vsakega družinskega člana ustvarite lastno kodo in s tem nadzorujete, kdo in kdaj vstopa v vaš dom. Pametne ključavnice nudijo skoraj neomejene možnosti uporabe, saj lahko preko pametnih telefonov sporočite kodo za vstop tudi sredi noči ali preko aplikacije dodatno pošljete virtualne ključe.

Seveda pa je tukaj tudi način odklepanja s karticami, ki vsebujejo čip, ki se ne more razmagnetiti in preprečuje možnosti zlorabe. Tako kartica ni več samo za uporabo v hotelih in apartmajih, ampak jo lahko umestite tudi v svoj moderni dom.

Poskrbite za svoje udobje in varnost

Po naših izkušnjah se stranke pri izbiri načinu sodobnega odklepanja najpogosteje odločijo za čitalnik prstnih odtisov. Ta način odklepanja in zaklepanja velja za najbolj varnega in udobnega. Pri nekaterih izvedbah prst preprosto položite na čitalnik, medtem ko pri drugih s prstom potegnete čezenj. Tudi z vidika varnosti je verjetnost zlorabe čitalnika prstnih odtisov izjemno majhna.

Vrata na prstni odtis nam omogočajo popoln nadzor, saj lahko v našo hišo vstopajo samo vnaprej določene osebe, katerih prstni odtisi so shranjeni v čitalcu. Pri tem smo Pirnarjev čitalec zasnovali tako, da ni odvisen od električne energije v primeru izpada, prav tako ni težav, če so vaše roke umazane, poškodovane ali mastne.

Vhodna vrata prihodnosti

Ste si vedno želeli moderno hišo opremljeno samo z najsodobnejšo tehnologijo? Zdaj je to mogoče s pomočjo inovativne vhodne stene Pirnar Theatrica. Vhodna stena s sistemom prepoznavanja obraza se samodejno in brez dotika odpre in zapre samo lastniku, dovolj je že samo pogled. Sodoben dom kot iz futurističnih filmov ni več samo domišljija, ampak je postala resničnost.

Življenje brez ključev je na dosegu vaših rok. Privoščite si pametno elektronsko zaklepanje na svojem vhodu in si oglejte kolekcijo čudovitih Pirnar vhodnih vrat, s katerimi je to mogoče.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top