Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Tako lahko moderno hišo naredite še bolj posebno!

Vse arhitekturne rešitve, stavbno pohištvo in prefinjeni detajli se dopolnjujejo v homogeno celoto, piko na i pa modernemu domu lahko postavijo alu vhodna vrata.

Za moderne in aluminijaste vhode v hišo | PIRNAR

Moderna stanovanjska hiša je hiša, ki jo odlikuje visoka funkcionalnost, energetska učinkovitost, tehnološka izpopolnjenost in sodoben dizajn. Vse arhitekturne rešitve, stavbno pohištvo in prefinjeni detajli se dopolnjujejo v homogeno celoto, piko na i pa modernemu domu postavijo prav elegantna alu vhodna vrata.

Zunanja vrata so ključni element povezovanja med notranjim in zunanjim svetom. Sodobna aluminijasta vhodna vrata nežno prikrijejo vašo zasebnost in hkrati jasno predstavljajo vaš slog življenja in vaše vrednote tudi na zunaj. Vhodna vrata so tudi tisti del hiše, s katerim lahko pomembno zvišate njeno osnovno vrednost in jo hkrati naredite posebno, celo edinstveno. Prestižna alu vhodna vrata vam poleg estetske dovršenosti zagotavljajo tudi visoko stopnjo varnosti, stabilnost ter maksimalno temperaturno in zvočno izolativnost, saj optimalno preprečujejo vdor številnim zunanjim dejavnikom, kot so mraz, vročina, veter in vlaga. Za takšnimi vhodnimi vrati vam je zagotovljen mir in udobje, zato lahko sproščeno uživate v varnem zavetju lastnega doma.

Aluminijasta vhodna vrata se ponašajo z izjemno strukturno zmogljivostjo in deformacijsko trdnostjo, hkrati pa navdušujejo s svojo sodobno eleganco in prestižnim vtisom. V zadnjih letih so še posebno modne večje, nekonvencionalne dimenzije aluminijastih vhodnih vrat kot tudi različne elegantne kombinacije s steklom in nežno osvetlitvijo na vhodu.

Zakaj je pametno izbrati alu vrata?

Alu vhodna vrata učinkovito poskrbijo, da v notranji prostor ne vdirajo »nepovabljeni gostje«: vlomilci, mraz, vročina, hrup in vlaga. Hkrati pa so stilsko dovršena alu vhodna vrata sestavni del celostne estetske podobe vsake moderne hiše. Pri izbiri alu vhodnih vrat so možnosti praktično neomejene, tako v smislu izbire barv, oblik, velikosti, vzorcev in tekstur. Aluminij lahko poljubno kombinirate tudi z drugimi materiali: z lesom, s steklom, z inoksom … Sodobni, inovativno zasnovani dizajni Pirnarjevih aluminijastih vrat iz kolekcij Ultimum in Premium navdušujejo lastnike prestižnih domov po vsem svetu. Pika na i pa so brez dvoma tudi elegantni ročaji iz žarečega stekla ali žareče kovine, z vašim lastnim pečatom, ali pa najsodobnejša potezala na trgu – skrita, visokotehnološka uvlečno/izvlečna potezala iz kolekcije OneTouch. Vsak lahko izbere sebi najbolj primerno kombinacijo, s katero bo svojo hišo naredil še toliko bolj posebno in osebno. Premišljeno izbrana, sodobna in estetsko dovršena aluminijasta vhodna vrata bodo v okras vašemu objektu in brez dvoma tudi v veselje vsem vsakodnevnim uporabnikom.

Alu vrata, ki vam jih bodo zavidali obiskovalci in naključni mimoidoči

Brez dvoma so moderna vhodna vrata tista, ki dajejo vaši hiši prepoznavnost in pečat. Vhodna vrata s svojim videzom pripovedujejo o lastniku, o njegovem načinu življenja, o osebnem slogu in okusu, občutku za detajle, pa tudi o njegovem odnosu do osebnih vrednot, med katere sodi tudi dom.

Vrhunski material, dovršena celostna podoba, maksimalna funkcionalnost in najsodobnejša tehnologija so nepogrešljivi elementi modernih vhodnih vrat, nad katerimi se navdušujejo tudi najzahtevnejši lastniki Pirnarjevih prestižnih modelov zunanjih vrat.

Zakaj pravzaprav aluminij?

Aluminij je material, ki v modernih gradnjah deluje najbolj privlačno, elegantno in sodobno, obenem pa velja za najbolj odpornega na vse zunanje vplive. Aluminij leta in leta ohranja svoj prvotni videz in funkcijo, aluminijasta vhodna vrata pa se ponašajo tudi z najvišjo stopnjo trenutno dosegljive varnosti.

Alu vhodna vrata so na voljo v številnih barvah in površinskih obdelavah ter v poljubnih dimenzijah, hkrati pa je aluminij material, ki je prijazen tudi do okolja, ker ga je mogoče popolnoma in neskončno reciklirati. Odgovornost in skrb za okolje v sodobnem svetu postaja del našega vsakdanjika in je zagotovo ključnega pomena prav na vseh področjih človekovega življenja.

Aluminijasta vhodna vrata predstavljajo idealno ravnotežje med trajnostjo, energetsko učinkovitostjo in estetsko dovršenostjo. Z ujemajočimi in večkratnimi izolativnimi zasteklitvami, karbonsko ojačitvijo profila ter neskončnimi možnostmi površinske obdelave (od gladkih mat barv do kovinskih in fino strukturnih barv ali lesenega dekorja) z aluminijastimi vhodnimi vrati poljubnih dimenzij zlahka ustvarimo prestižen in edinstven vhod.

Dolga življenjska doba alu vhodnih vrat vas bo prepričala, da so prava izbira za vaš dom!

Nekoč so aluminijasta vhodna vrata izbirali predvsem za velike poslovne objekte, danes pa se za aluminijasta vhodna vrata odloča tudi vse več lastnikov stanovanjskih hiš. Prednost aluminijastih vrat je v prvi vrsti njihova obstojnost in preprostost za vzdrževanje, saj v primerjavi z lesenimi vrati ali vrati v kombinaciji aluminija in lesa zahtevajo minimalno vzdrževanje in so tudi po več letih videti kot nova. Aluminijasta vhodna vrata se zaradi trdnosti materiala z leti ne povesijo, ukrivijo ali kako drugače deformirajo, zato kasneje tudi ni nobenih dodatnih stroškov z vzdrževanjem.

Aluminij je material, ki zlahka dosega tudi visoka pričakovanja glede estetske dovršenosti izdelave vhodnih vrat. Aluminijasta vhodna vrata vodilnega evropskega proizvajalca prestižnih vhodnih vrat Pirnar so tudi izvrstno zvočno in toplotno izolirana (s faktorjem toplotne izolativnosti od U = 0,93 W/m2, pa vse do U = 0,54 W/m2), obenem pa so s svojim dovršenim dizajnom, vrhunsko ročno izdelavo, inovativno zasnovo in visoko tehnološko dovršenostjo prejemnik številnih najpomembnejših nagrad na področju dizajna in inovacij (4 nagrade GERMAN DESIGN AWARD, nagrad RED DOT AWARD in nagrada GERMAN INNOVATION AWARD).

Funkcionalnost in eleganca alu vhodnih vrat

Za dolgotrajno zadovoljstvo je ključnega pomena tudi visoka funkcionalnost izbranih vhodnih vrat. Razmislite o vseh možnostih in funkcionalnostih, ki vam jih aluminijasta vhodna vrata ponujajo in ki presegajo zgolj njihov zunanji videz. Razmislite o funkcionalnosti in pomenu zunanje osvetlitve, o priročnosti odklepanja s prstnim odtisom ali prepoznavo obraza, o zadovoljstvu, ki ga nudi samodejno odpiranje … Nemogoče ne obstaja. Vse, kar si lahko zamislite, lahko uresničimo.

Popolna protihrupna zaščita, ki jo zagotavljajo aluminijasta vhodna vrata, je lahko neprecenljiva

Življenje v urbanih naseljih postaja vse bolj stresno, saj hiter življenjski tempo narekuje dolge in naporne delovnike ter nam hkrati omejuje možnosti pravega oddiha. Na dolgi rok je zato toliko bolj pomembno, da izkoristimo tisto malo prostega časa za pravi počitek in sprostitev. Predvsem z vidika ohranjanja dobrega zdravja je pomembno, da si lahko vsaj v prostih trenutkih in v zasebnosti doma zagotovimo optimalne pogoje za mir in pravi počitek. Dobra protihrupna zaščita je ključna sestavina, s katero si lahko zagotovimo reden, vsakodnevni umik od mestnega vrveža in raznovrstnega hrupa.

Vaše akustično udobje je torej odvisno tudi od kakovostnih izbranih vhodnih vrat. Aluminij zagotavlja odlično zvočno izolacijo.

Poljubne dimenzije alu vhodov

Različne individualne potrebe sodobnega časa seveda narekujejo tudi zelo različne dimenzije vhodnih vrat. Pirnar presega omejitve. Vsak posameznik najbolje ve, skozi kako velika vrata želi vstopati v svoj dom in iz njega izstopati, kakor tudi to, zakaj je to zanj pomembno. V podjetju Pirnar glede izbire poljubnih dimenzij vrat ni nobenih omejitev, pa tudi obliko in videz lahko popolnoma poljubno izbirate. Edino, kar morate upoštevati pri izbiri vhodnih vrat, je vrsta objekta: hiša, poslovni prostor ali stanovanje. Zakaj je to pomembno? Vrsti objekta je namreč treba ustrezno prilagoditi konstrukcijo, nosilnost ter izolativnost, drugo pa je lahko prepuščeno vaši lastni domišljiji.

Udobno odpiranje in zapiranje omogočajo sodobni ročaji in potezala

Posebne vizualne učinke zagotavljajo tudi estetski ročaji in potezala. Za tiste, ki prisegate na klasiko, so na voljo klasično-elegantni, lahko pa so tudi unikatni ter poljubnih, neobičajnih oblik, z nežno osvetlitvijo, z napisom, ki se prefinjeno svetlika v temi, lahko so elegantno skriti ali pa nadvse izstopajoči.

Najsodobnejša aluminijasta vrata omogoča sodobna tehnologija

Sodobna tehnologija omogoča krmiljenje vaših vhodnih vrat na različne načine. Biometrični sistemi, v kombinaciji s sodobno elektroniko, omogočajo, da lahko vstopite v svoj dom le s prstnim odtisom. Ta sistem je za uporabnika nadvse preprost, varen in hiter, posledično pa je v zadnjih letih tudi ena izmed najbolj priljubljenih izbir.

Nadgradnjo tega sistema pa predstavljajo prva brezdotična, popolnoma samodejna hišna vhodna vrata v obliki masivne stene, skozi katero lahko vstopate zgolj s pogledom. Tehnologija prepoznave obraza je ena izmed najbolj natančnih in zanesljivih načinov identifikacije, ki je odslej na voljo tudi lastnikom domov. Pirnar Theatrica, inovativna vhodna stena, ki se popolnoma samodejno in popolnoma brez dotika odpre in zapre izključno lastniku, nudi najvišjo stopnjo varnosti, hkrati pa zagotavlja tudi maksimalno praktičnost, najvišjo stopnjo udobja in je brez konkurence najbolj prestižna oblika vhoda, ki je trenutno na voljo. Seveda je tudi vhodna stena Theatrica lahko, tako kot vsa druga vhodna vrata podjetja Pirnar, popolnoma poljubno površinsko obdelana: v lesu, kamnu, steklu ali aluminiju.

Izberite najsodobnejša alu vhodna vrata na svetu

Vhodna vrata so tista, skozi katera vsakodnevno vstopamo in izstopamo, se jih dotikamo in jih za seboj zapremo tudi takrat, kadar se slabe volje in utrujeni vrnemo domov. Vhodna vrata naj bodo tista, ki nam povrnejo dobro voljo in nas zjutraj zadovoljne pospremijo v nov delovni dan. Vhodna vrata nas morajo navduševati vrsto let, nad njimi pa naj bi bili navdušeni tudi naši obiskovalci. Zato je tehtna in dobro premišljena izbira nujna.

Vhodna vrata Pirnar so izdelana za perfekcioniste. Poleg večkrat nagrajenih dizajnov in najsodobnejših tehnoloških inovacij se hkrati uvrščajo tudi med vhodna vrata najvišjega kakovostnega razreda. Vhodna vrata podjetja Pirnar so sinonim za kakovost, drznost in popolnost. Preprosto vzbujajo občudovanje in brez dvoma bodo navdušila tudi vas!

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top