Preskoči na vsebino
080 74 47

Kako izbrati vhodna vrata

Za začetek pomislite nase.

Vhodna vrata so osebni del vaše hiše. So zgodba o vas. Naj se zavedate ali ne, obiskovalec bo presodil vas in vašo hišo na podlagi vhodnih vrat. Zato je pomembno razmisliti o prvem vtisu, ki ga želimo ustvariti.

Naročite se na brezplačni izris

To je tudi naložba.

Vhodna vrata so nekaj, kar bo opazil vsak obiskovalec - tudi nepremičninske agencije, investitorji in kupci hiše. Če želite znatno zvišati vrednost svoje hiše brez velikih vlaganj, so prestižna vhodna vrata odlična in relativno majhna naložba, ki ima velik vpliv na kupčevo zaznavanje vrednosti nepremičnine.


Sodobni ali tradicionalni slog?

To ni odvisno le od vašega okusa, ampak tudi od videza hiše. Tradicionalna klasična vrata z okvirjem iz stekla bodo zagotovo bolje poudarila starejšo hišo s kamnitimi detajli kot pa sodobno. Če se ne morete odločiti, kateri slog bi najbolje poudaril lepoto vaše hiše, fotografirajte hišo z vhodne strani in sliko prinesite v salon.

Izkušnja v salonu


Vrata z obsvetlobami ali brez?

Obsvetloba ne razsvetljuje le preddverje z dnevno svetlobo, temveč je tudi čudovit in dragocen okras modernih vhodnih vrat. Nekateri ljudje pa imajo raje občutek trdnosti in varnosti, ki ga dajejo vrata brez obsvetlob. Pa vi?


Vhod z osvetlitvijo ali brez nje?

Prostor pred zunanjimi vrati in sama vrata sta lahko čarobno osvetljena z vgrajeno osvetlitvijo. Tako ne bomo ustvarili le vtisa večjega in še bolj prepričljivega vhoda, ampak ponoči tudi veliko bolj udobno vstopali v svoj dom.


Želimo izstopati ali biti diskretni?

Dobro je vedeti, ali želimo obiskovalcu vzeti sapo in ga navdušiti z našo edinstvenostjo, ali pa mu pustiti, da si občudovanje zgradi počasi. V prvem primeru poiščimo vrata, ki plenijo pozornost s svojo inovativnostjo - kolekcije OneTouch, Pure in Multilevel. Če smo ponosni lastnik stare tradicionalne hiše, izberimo kolekcijo Classico. Če pa si želimo vhodnih vrat umirjenih oblik brez veliko poudarkov, različnih materialov ali barv, izberimo kolekcijo Premium.


Izberite pravega Pirnarja

Ko ste razmislili o teh vprašanjih, si vhode oglejte v živo, v salonu. Šele tu si boste zares predstavljali, kako bi bila določena vrata videti pri vas doma.

Izberite kolekcijoIzkušnja v salonu


Naročite se na brezplačni izris

Vas zanima, kako lahko s Pirnar vhodom poudarite lepoto svojega doma? Naročite se na brezplačen izris!

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...