Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Vhodna vrata Pirnar - kolekcije

Nagrajeno oblikovanje. Rokodelske mojstrovine. Svetovne inovacije.

Vhodna vrata ONETOUCH

Vhodna vrata
ONETOUCH

Nagrajene svetovne inovacije
za najbolj zahtevne.

Najbolj osebna vhodna vrata na svetu iz kolekcije ONETOUCH so večkrat nagrajena svetovna inovacija. S samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom, ki se aktivira z vašim prstnim odtisom, veljajo za glasnika nove generacije pametnih vhodnih vrat. Elegantna, popolnoma ravna ploskev že na daleč izžareva duh sodobnega doma. Na voljo v aluminijasti in leseni izvedbi. Več

Vhodna vrata PURE

Vhodna vrata
PURE

Lepota v najčistejši obliki,
kjer se vse zlije v eno.

Preprostost, trdnost in sodobnost so odlike vhodnih vrat, ki jih zavoljo njihove čistosti in ravnih linij nismo mogli poimenovati drugače kot PURE. Vašo pozornost nemudoma pritegne elegantno osvetljeno aluminijasto vratno potezalo, ki se enkratno poda tako k lesenim kot alu vhodnim vratom. Kolekcija PURE vzbuja vtis resnosti, varnosti in sodobne elegance. Več

Vhodna vrata MULTILEVEL

Vhodna vrata
MULTILEVEL

Osupljivo 3D obilje nivojev,
ki ga opazi vsak.

Kolekcija MULTILEVEL ponuja popoln spoj večne elegance s kreativnostjo dizajna. Ta osupljiva sodobna alu vhodna vrata so ustvarjena za drzne. Zasnova v več ravneh ustvari umetniški vtis, ki vaš vhod spremeni v umetnino, vredno občudovanja. Kombinacije ločne oblike vratnega okna, dveh barv materiala, različnih površinskih obdelav, ambientalne osvetlitve in mogočnih potezal utelešajo ambicioznost, prestiž in kreativnost vas in vašega doma. Več

Vhodna vrata CLASSICO

Vhodna vrata
CLASSICO

Čudovita tradicija
in topli dotik preteklosti.

Klasičen dizajn v sodobni obliki. Kolekcija CLASSICO združuje tradicionalne oblike in vzorce, vitražno steklo, očarljive okvirje in nežne okrase s sodobnimi detajli in tehnikami obdelave ter vsemi prednostmi aluminija kot materiala. Resna, a igriva; trdna, a elegantna; tradicionalna in večna aluminijasta vhodna vrata. Več

Vhodna vrata PREMIUM

Vhodna vrata
PREMIUM

Spoj sodobne elegance
in očarljive romantike.

Kolekcija PREMIUM ponuja izbrana alu ali lesena vhodna vrata za najbolj zahtevne uporabnike. Najbolj izpopolnjen sodoben videz, v kombinaciji z najboljšimi materiali in kreativnimi rešitvami, odraža vaš brezhiben okus. Izbrani detajli, kot so osvetljena potezala iz žareče kovine ali kristalnega stekla in vzporedna steklena okenca, ustvarjajo vtis edinstvenosti, ki na popoln način uteleša vašo osebno edinstvenost. Več

Spoznajte svoja sanjska vhodna vrata

Izberite model, ki bo v vas vedno znova vzbudil val navdušenja. Naša ročno izdelana vhodna vrata so po zaslugi prvovrstne oblike in pametne tehnologije oboževana po vsem svetu. Ste pripravljeni, da izberete svojega zmagovalca?

Naj začnemo pri tistem najpomembnejšem. Odločitev za nakup novih vrat naj nikoli ne bo hitra in nepremišljena. Gre za proces, ki zahteva premišljeno izbiro in upoštevanje številnih bistvenih dejavnikov. Zapomnite si, da gre za investicijo v prihodnost vašega doma, ki je ne želite obžalovati! Predlagamo vam, da se pri nakupu ne zanašate zgolj na nasvete strokovnjakov in najnovejše, a minljive trende. Namesto tega se osredotočite na to, kaj resnično želite in kako naj bi izgledala vaša hiša iz sanj.

Nakup je lahko pravi izziv, saj je potrebno upoštevati različne faktorje. Da vam olajšamo proces izbire, smo za vas pripravili pregled štirih najpomembnejših vprašanj, ki si jih lahko zastavite pred nakupom:

1. Vas bolj pritegne sodobni ali tradicionalni design?
Pri Pirnarju lahko izbirate med najnovejšimi dizajni, zimzelenimi klasikami in prav vsem vmes. Pri izbiri se ne osredotočite zgolj na sama vrata, temveč poskušajte oceniti, kako se bo stil vhoda prilegal s celotno zunanjostjo hiše.

2. Ste dobro razmislili o materialu, ki ga želite na vhodu?
Izbira pravega materiala lahko naredi ogromno razliko. Ne glede na to ali iščete visokokakovostni les, eleganten aluminij, prestižno steklo ali luksuzno kombinacijo materialov – pri Pirnarju je na voljo prav vse. Bodite drzni pri izbiri edinstvenih barv in tekstur, ki lahko zagotovijo neponovljiv prvi vtis vsakega obiskovalca.

3. Želite svoj dom opremiti s pametno tehnologijo?
Čas je, da udobje in varnost vašega doma ponesete na povsem novo raven. Z uporabo najnovejše pametne tehnologije lahko izkusite doslej nepredstavljive ravni udobja in hkrati uživate v dejstvu, da je vaš dom optimalno varen. Naša vrhunska tehnologija je mednarodno nagrajena. Vključuje inovacije, kot so dih jemajoče odklepanje s prstnim odtisom in pravo pametno vhodno steno na svetu!

4. Bi zunanjost popestrili z nežnimi obsvetlobami?/strong>
Želite v svoj dom vnesti dodatno mero blišča? Potem ne spreglejte možnosti nežnih vratnih osvetlitev. Na voljo so v številnih različicah in vašemu domu dodajo elegantno noto, kot je še niste doživeli.

Poskrbimo pa tudi za vse tiste, ki želite res nekaj edinstvenega. Ne glede na to ali iščete unikatne dimenzije, gravirane ploščice z osebnim sporočilom ali unikatne kljuke – rešitev je na voljo pri nas!

Vabljeni, da prebrskate našo bogato in mednarodno nagrajeno kolekcijo vhodov, ki bodo vaš dom ponesli na povsem nov nivo. Spoznajte modele OneTouch, najbolj osebna vhodna vrata na svetu in druge vodilne svetovne inovacije. Pripravite se na nepozabno izkušnjo vstopanja v svoj dom, ki bo za vedno spremenila vaše razumevanje sodobnega bivanja.

Prepričani smo, da bodo naše ročno izdelane mojstrovine vaš dom spremenile v pravo palačo iz vaših sanj. Odločitev je vaša – naj se pot do novih vhodnih vrat začne zdaj!

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...