Preskoči na vsebino
080 74 47

Vhodna vrata Pirnar - kolekcije

Nagrajeno oblikovanje. Rokodelske mojstrovine. Svetovne inovacije.

Vhodna vrata ONETOUCH

Kolekcija vhodnih vrat
ONETOUCH

Nagrajene svetovne inovacije
za najbolj zahtevne.

Najbolj osebna vhodna vrata na svetu iz kolekcije ONETOUCH so večkrat nagrajena svetovna inovacija. S samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom, ki se aktivira z vašim prstnim odtisom, veljajo za glasnika nove generacije pametnih vhodnih vrat. Elegantna, popolnoma ravna ploskev že na daleč izžareva duh sodobnega doma.

Kolekcija vrat PURE

Kolekcija vhodnih vrat
PURE

Lepota v najčistejši obliki,
kjer se vse zlije v eno.

Preprostost, trdnost in sodobnost so odlike vhodnih vrat, ki jih, zavoljo njihove čistosti in ravnih, linij nismo mogli poimenovati drugače kot PURE. Vašo pozornost nemudoma pritegne elegantno osvetljeno aluminijasto vratno potezalo, ki se enkratno poda tako k leseni kot aluminijasti izvedbi. Kolekcija PURE vzbuja vtis resnosti, varnosti in sodobne elegance.

Kolekcija vrat MULTILEVEL

Kolekcija vhodnih vrat
MULTILEVEL

Osupljivo 3D obilje nivojev,
ki ga opazi vsak.

Kolekcija MULTILEVEL ponuja popoln spoj večne elegance s kreativnostjo dizajna. Ta osupljiva sodobna vhodna vrata so ustvarjena za drzne. Zasnova v več ravneh ustvari umetniški vtis, ki vaš vhod spremeni v umetnino, vredno občudovanja. Kombinacije ločne oblike vratnega okna, dveh barv materiala, različnih površinskih obdelav, ambientalne osvetlitve in mogočnih potezal utelešajo ambicioznost, prestiž in kreativnost vas in vašega doma.

Kolekcija vrat CLASSICO

Kolekcija vhodnih vrat
CLASSICO

Čudovita tradicija
in topli dotik preteklosti.

Klasičen dizajn v sodobni obliki. Kolekcija CLASSICO združuje tradicionalne oblike in vzorce, vitražno steklo, očarljive okvirje in nežne okrase s sodobnimi detajli in tehnikami obdelave ter vsemi prednostmi aluminija kot materiala. Resna, a igriva; trdna, a elegantna; tradicionalna in večna vhodna vrata.

Kolekcija vrat PREMIUM

Kolekcija vhodnih vrat
PREMIUM

Spoj sodobne elegance
in očarljive romantike.

Kolekcija PREMIUM ponuja izbrana vhodna vrata za najbolj zahtevne uporabnike. Najbolj izpopolnjen sodoben videz, v kombinaciji z najboljšimi materiali in kreativnimi rešitvami, odraža vaš brezhiben okus. Izbrani detajli, kot so osvetljena potezala iz žareče kovine ali kristalnega stekla in vzporedna steklena okenca, ustvarjajo vtis edinstvenosti, ki na popoln način uteleša vašo osebno edinstvenost.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...